Quantcast

Социолог: Очаквам сбогуване на Цветанов с ГЕРБ

ОFFNews Последна промяна на 14 февруари 2014 в 08:50 3713 8

Живко Ггеоргиев

Снимка БГНЕС

Живко Георгиев

Скандалът между Цветан Цветанов и Делян Пеевски може да струва заместникпредседателското място на бившия МВР министър в ГЕРБ, прогнозира социологът Живко Георгиев.

„Усеща се, че идват избори - европейски, но с всички признаци на български. Това, което наблюдаваме през тази седмица, ще има развитие, част от което ще е сбогуването на Цветанов със статуса и ролята му в ГЕРБ", коментира Георгиев в сутрешния блок на БНТ.
Според него актуалните социологически проучвания не отразяват реалната ситуация. По думите му тя е "доста сериозна и затова се заговори за екстравагантната идея за задължително гласуване - защото иначе ще се окаже, че няма кой да гласува".
Скандала Цветанов-Пеевски в студиото коментира и политологът Даниел Смилов.

„Не че не сме знаели, че има сливане на управляващи и медийни корпорации. Важното е не това, че Цветанов и Пеевски са се виждали 40 пъти, а че решенията са били вземани в този център. Лошото е, че за това се проговаря едва сега. Участниците в скандала не могат да разчитат на сериозна политическа кариера. Няма как това да се замете под килима. В ГЕРБ въпросът с Цветанов е поставен остро. В лагера на управляващите мълчат", каза Смилов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.02 2014 в 12:22

Уважаема редакция, колко пъти трябва да получа долното съобщения, преди да се превърнете в нормален сайт с фунциониращ форум? Толкова ли е трудно наистина?

Вашият коментар е успешно записан.

Първият ви коментар ще мине през модерация.
Ако продължите да публикувате със същото име и същото IP, следващият Ви коментар ще се публикува автоматично.

Не публикувайте многократно един и същи коментар.

14.02 2014 в 12:19

А пък, аз се надявам да се разделим с червените шапчици заработващи на политическото околовръстно.

14.02 2014 в 10:06

Цвоки смазва ли вече кънките?

14.02 2014 в 09:53

Живко Георгиев, извинявам се. Та той сам си признава, че нарочно застава обратно на логиката защото някой трябвало да бъде с антитеза.

Да се заличи от медийната среда това недоразумение на природата и продажна кукла.

14.02 2014 в 09:50

Ха, ха, че къв социолог е тоя Живко Тодоров, та той по-надалеч от пъпката си не вижда.

Скандалът Цв-П напротив засилва доверието ни в полицая Цветанов, човек прав, човек на място.

ДПС защо за пореден път се обкружава от хора със съмнителни качества, като тоя Пеевски. Ще трябва да го отрежат, както отрязаха Бисеров, без очилатия мецан да мастурбира със слово.

14.02 2014 в 09:16

голям скандал, няма що ? скандал е Йотова с нейните опорни точки да се хвърля кал по един вврокомисар. По тази логика заради срещата си с Пеевски назначаването му в ДАНС цялото правителство до сега трябваше да бъде в забвение , А Станишев трябваше да излезе в отпуск по майчинство, защото се е срещал с Пеевски не 40 , 140 пъти.

14.02 2014 в 09:11

Като го пуснат по пързалката Цветанов какво ще създаде? "ЦЧЩ" - движение.

14.02 2014 в 09:10

И Серж, Живе, и Серж. Глупостта на Цвъки е колосална, амбицията на Серж -- да задмине ГЕРБ във всяко отношение. Що се отнася до политическата глупост -- успя.