След забраната на ЦИК: Марихуаната стана тема номер едно на срещата на Глас Народен в Перник

OFFNews Последна промяна на 23 май 2019 в 16:11 2781 0

Няма лоша реклама, а ЦИК я направи безплатно за Глас Народен. Срещата на партията с избиратели в Перник бе малко след като се разбра, че ЦИК забранява листото канабис в агитационните материали на партията. Така темата за марихуаната стана една от най-обсъждананите в разговора с кандидат-депутатите.

Имаме листо марихуана в плакатите си още от парламентарните избори през 2014 г., разказа водачът на листата Венета Маджистрели. В програмата на партията винаги е било настояването да започне дебат за легализиране на използането на канабиса за медицински цели.

Маджистрели беше представена от певицата София Георгиева, която на последните местни избори беше кандидат за кмет на Перник, а сега също е в листата за Европарламента.

Заедно с нея беше и друг кандидат - Росен Костов от Ловеч, който разказа, че след всички страшни истории, които е слушал за Перник, е приятно изненадан колко приятен град е и колко са добронамерени хората там.

Въпроси за регулациите, които касаят малките и средните предприятия бяха другата основна тема на кампанията. Хората, дошли на срещата надълго и нашироко разпитваха Маджистрели за пречките пред износа в ЕС и най-вече за затрудненията при бизнес с трети страни, например Сърбия и Македония.

Евроизбори 2019

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови