Слави учредява партията си при закрити врата. Ще се казва ПП Няма такава държава

Светослав Метанов 05 октомври 2019 в 13:49 8159 2

Снимка OFFNews

При закрити врата започна учредителното събрание на политическата формация на Слави Трифонов.

Учредителите се събираха в 12 ч в столичната зала "Рейнбоу плаза" (близо до болница "Токуда").

Събитието е организирано при строго нареждане медии и външни лица да не бъдат допускани в сградата, видя репортер на OFFNews.

Репортерите чакат на входовете на залата пристигането на Трифонов. Малко преди обявеното за 14:00 начало на събранието в залата се допускаха само хора с баджове "Учредител". От баджовете стана ясно, че проектът се казва "Политическа партия "Няма такава държава". Логото на партията е синя ръка на бял фон, върху която е българският трибагреник.

Пет минути преди началния час с черен джип "Рейндж роувър" на задния вход пристигна Слави Трифонов. Той бе придружен от охрана и не се спря да разговаря с никого.

По закон учредителите трябва да са поне 500 души.

Граждани, желаещи да се включат в учредителното събрание, но нямат предварителна акредитация, не са допускани до залата, видя още OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

2

HristoSliven

05.10 2019 в 19:34

Черен джип, охрана, гледа лошо...Е, ама т' ва си е ранния Боко, когато НИ ГО СЛОЖИХА (имам предвид - в МВР-то !).. Малко след това Боко започна сам да търси камерите, ама Слави има опит и затова, въпрос на часове е да ни удостои с вниманието СИ! А след това, каквото кажат СЦЕНАРИСТИТЕ, истинските, а не палячовците !

14469

1

случайно прочетох

05.10 2019 в 14:33

:–))))))))))))))))
Шут!