Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

OFFNews 18 януари 2018 в 10:14 15201 29

Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещия си политически проект на 2, 3 и 4 февруари. 3777 души са изявили желание да се включат в него. Събеседването ще бъде предавано на живо онлайн, обяви в писмо, разпространено до медиите, тв водещият. 

Писмото на Слави Трифонов

Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна. Между другото така пожелаха над 2 милиона и половина от българските избиратели чрез законен Референдум. Предполагам сте много щастливи от това, че България е председател на Съвета на ЕС, но дали това по някакъв начин ви кара да се чувствате по-добре, се съмнявам.

Та в този дух на мисли, аз и моите колеги от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, решихме да ви покажем други хора – различни от сегашните политици. Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава.

След като обявихме тези наши намерения, желание да участват в подобно начинание изявиха 3 777 души. Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография. 

И за мен е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание. Най-искрено изразявам огромната си благодарност и уважение към всеки един от тях. Държа да отбележа и че почти всички българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, или българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, почти всички от тези българи се съгласиха заедно да проведем събеседването с желаещите да участват в подобен проект. 

Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.

Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва.

Слави Трифонов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

30

Стефан

19.01 2018 в 16:04

Ми, сам отговори на въпроса си. 20 акаунта можеш да си направиш, а службата за сигурност може да ти блокира 30.
Дори без да се интересува от ІР-то ти.
Не можеш да смениш стилът си на писане. А ако успееш - вече не си ти, и не интересуваш никого.

23293

27

Стефан

19.01 2018 в 12:10

И между другото - аз също имах проблеми с рейтинга. Макар че съм в този сайт, десетина години преди създаването на разклонението.
Но нямам спомен, да съм поставял този въпрос публично. На мене - да, аз- не.
Разбирам тежненията. Не ставате.

23293

26

Стефан

19.01 2018 в 11:36

Напоследък не се увеличава ничий рейтинг - проблеми с идеологията на системата. Прочее - в целия световен интернет.
А намаляването е лесна работа. Кой както говори глупости - така губи. Точно обратното правят в "социалните мрежи".
Ако искаш да си турбо пич - бегай си къде фейсо. Ако имаш да кажеш нещо умно - заповядай тук. Тогава рейтингът ти ще расте.

23293

23

Стефан

19.01 2018 в 09:46

Доколкото ми е известно - тук бият за глупост.
Ако са те били - сигурно не е било от завист.