Слави Трифонов на протест пред парламента

OFFNews 04 май 2017 в 13:10 9672 8

Снимка Сергей Антонов

Слави Трифонов излиза на протест пред парламента днес по обед. Това обяви шоуменът в писмо до медиите. 

"Срамувам се, че допуснахме да се получи така - шепа хора да се смятат за богоизбрани и да не се съобразяват със законния си началник – българския народ", обяви Трифонов.

"Като трибуна на моята гражданска позиция ще използвам единственото останало свободно медийно пространство в България – интернет. А в предаването си довечера ще говоря за събитията пред Парламента в Скопие", посочва той.

Ден след изборите Слави Трифонов постави ултиматум на парламента. Той даде на депутатите две седмици да започнат конкретна работа по приемането на решенията от референдума. Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права, обяви тогава той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

8

Victimized

04.05 2017 в 15:27

Значи така като гледате Бибитко какви ги наслага по министерствата, и като предположите какви ги е вкарал в парламента, смятате ли , че мажоритарната система може да вкара по-големи боклуци от това ???
Казвал съм го преди, ще го кажа пак, хората трябва да действат като един организъм, като общество, да взимат решения, и ако сгрешат да се поправят от грешките си.
Всичките спорове около референдума и какво би станало при евентуално приемане на точките, са само спекулации и нищо повече.
Въвеждаме го, виждаме как работи, после ревизираме работата и правим промени. Всичко в този свят се развива по този начин, всичко останало е само тъпчене на едно място и запазване на статуквото. А Бибитко и компания искат точно това ....

12021

7

bls

04.05 2017 в 14:42

Хм .. по стечение на обстоятелствата преди 2 ч. минах покрай св. Неделя където един човек с телефон беше събрал 15-ина човека и им раздаваше плакати, а на единия беше написано "Слави ти си" с удивителен. Подозирам, че пак е имало спонтанна организация?

Друг е въпросът, че думите му са истина - притесняват ме мотивите.

14355

1

neverland

04.05 2017 в 13:29

бля бля...Каква му е целта? Да си рекламира вечерното предаване ли?
Ще се мерне за малко по обед, към 14 ще, отиде да хапне някъде, и няма и да се върне, че е станало време за репетиции и снимки.

То ако тая работа ставаше по този начин, ей така набързо, помежду другото, между другите ангажименти :)

Денка, печеля, брооо. Не познахме и двамината, тоя верно ще излезе по Гергьовден по улиците :)