Слави: Социолозите са ми ясни. Също като Недялко, Стъки и Валерия Велева

Истината ще се види вечерта след изборите, категоричен е лидерът на Има такъв народ

OFFNews 08 юни 2021 в 13:31 4529 2

Телевизионният водещ и лидер на партия Има такъв народ Слави Трифонов обяви в аванс резултата от следващите електорални сондажи преди вота на 11 юли.

Според него агенциите ще намалят между 2 и 5 процента резултата на неговата политическа сила с аргумента, че той не се е кандидатирал за народен представител.

Трифонов посочва и че социолозите вкупом не са познали нищо на изборите на 4 април.

Истината ще стане ясна във вечерта след вота, посочва лидерът на ИТН.

Той публикува и списък на "воините на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ". В него той изброява поименно Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки.

Ето и цялата публикация на Слави Трифонов във фейсбук:

Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно.

Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори. Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното:

“Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към “Има такъв народ” ерозира и спада.”

Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента.

А на истината, на тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4164

2

Egocentric Eccentric

08.06 2021 в 13:51

Да обобщим:

"Социолози" и "Политолози" обикалят по телевизорите да съчиняват драматургия и разправят историйки и приказки.

Сценаристи и артисти ходят на избори и правят политическа партия.

Някой нещо да не е разбрал?

3162

1

Grigor Arssov

08.06 2021 в 13:43

Славче,.... А ако, което е много вероятно, БСП е втора, а защо не и първа и състави правителство... славчовци е ли ще подкрепят това нормално протестърско мнозинство... все пак в протеста имаше повече БСП отколкато ИТН!!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!