Симеонов се похвали, че е издействал още 44 млн. лева за оградата на границата

OFFNews 15 юни 2016 в 12:20 2377 5

Валери Симеонов се похвали, че е издействал още 44 млн. лева за довършването на оградата по границата с Турция. 

Решението за отпускането на средствата за изграждане на още 61 км от оградата е взето на заседанието на Министерския съвет, а съпредседателят на Патриотичния фронт даде брифинг в парламента, на който благодари на премиера Бойко Борисов, на финансовия министър Владислав Горанов и на вътрешния министър Румяна Бъчварова за отпуснатите пари. 

Той подчерта, че до решението за отпускането на парите се е стигнало, след като е разговарял с представители на кабинета, които осъзнавали важността на начинанието, затова "в дух на честност и коректност е редно народните представители да изкажат благодарността си". 

Общата дължина на новоизграждащата се ограда е 270 км, като целта на съоръжението е преминаването на хора през границата да става само през контролно-пропускателните пунктове, посочи Симеонов. 

"Осъзнавайки отговорността на страната ни като външна граница на ЕС, един от ангажиментите, които пое в предизборната си програма и при влизането си в парламента коалиция „Патриотичен фронт“, бе точно изграждането на защитното съоръжение по южната граница на България", допълни Валери СИмеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11751

5

Big Smile

15.06 2016 в 15:49

№4 не си наясно. Тези хора са там да взимат, а не да дават.....

11751

2

Big Smile

15.06 2016 в 12:55

Още 44 милиона загробени левчета - нашите фирми трябва да бъдат хранени.
Подозренията ми, че този тип е монголоиден, се потвърждават! Нищо българско и патриотично не виждам на тази снимка.... Този строи нова умалена китайска стена!!!. Къде изчезна другият патриот - македонския доносник?

13709

1

Маргарит

15.06 2016 в 12:48

Няма страшно!
Докато достигне цената на Бойкова магистрала (пътна имам предвид) има още много време.

Само се чудя после откъде ще намери няколко милиарда за заплати на хората, които все пак са нужни да стоят около тази ограда?

Или ще караме с Динковци за без пари, само срещу споменаване във вечерните новини!

Ще има омерзени ;-)
 
X

Подкастът на OFFNews