Симеонов: ДПС е заплаха за човечеството

Ивайло Анев Последна промяна на 29 април 2015 в 10:18 3883 18

Снимка БГНЕС

Председателя на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов

Патриотичния фронт излезе с декларация, осъждаща поведението на ДПС от миналия петък, когато парларментът почете с решение масовото изтребление на арменци в Османската империя.

Според председателят на патриотите Валери Симеонов поведението на депутатите от партията на Лютви Местан е било проява на липса на морал и човечност.

От ПФ са възмутени как депутатите от движението напуснаха пленарна зала в момента, в който останалите формации почитаха паметта на жертвите с минута мълчание.

"Какви сте вие, уважаеми дами и господа от ДПС, кои сте и на кой кумир се кланяте", попита Симеонов и допълни "кого представлявате?"

Според лидера на НФСБ ДПС не представлява българския народ, който се характеризирал със своята човечност и състрадание. Той допълни, че от движението не представлявали и Европа, защото Европейският парламент признал арменския геноцид.

По думите на патриота от ДПС не представлявали и Турция, защото турският президент Реджеп Ердоган на 23 април 2014 г. поднася съболезнования на наследниците на избитите арменци. Тогава той заявява: „Искаме душите на арменците, загинали в събитията в началото на 20 век да намерят покой, а на внуците им поднасяме съболезнования".

"Вие, представителите на ДПС в българския парламент, отхвърлихте дори този елементарен акт на човечност - покой за душите на жертвите и съболезнования за внуците им", заяви Валери Симеонов. Той беше категоричен, че така партията е свалила окончателно своята маска и е показала озъбеното дивашко лице на една антибългарска и антиевропейска организация

По думите му ДПС е мафиотска структура, съставена от феодали, за която времето върви назад. "В този подход към миналото ДПС вече се намира някъде в мрачното и кърваво Средновековие на Османската империя", коментира Симеонов.

Затова от Патриотичния фронт продължавали битката за изваждане на ДПС от властта. "Движението е вредно и опасно не само за българския народ, то е заплаха за цялото човечество", разкритикува още Симеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2015 в 22:42

ДС vs. ДС

29.04 2015 в 18:01

Кои са в ДПС? Все хора от ДС. Кои българи отидоха там? Все разни съмнителни типове. ДПС бяха проруска по едно време. След изборите станаха проатлантическа. Те просто служат. Продават услугите си.

29.04 2015 в 16:04

Понякога се чудя, какви полуидиоти стават политици, но дваж по-чудно ми е колко много пълни идиоти има да ги избират.

29.04 2015 в 13:32

Получих информация от лица СВЪРЗАНИ С ВОЕННО КОНТР@Р@ЗУЗНАВАНЕ, ЧЕ В РАЗЧЕТИТЕ ИМ, БЪЛГАРИЯ ДО 2027 ГОДИНА ОТ ЮГ, ДО СТАРА ПЛАНИНА ЩЕ Е ТУРСК@!!!

ПИТАМ, ДРУГАРИ,

ТАКА ЛИ Е НАИСТИНА, ТАКИВА ЛИ СА ВИ РАЗЧЕТИТЕ, ЗАТОВА ЛИ ГРАБИТЕ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО?! - ЗНАЕМ, ЧЕ Д.П.С. Я СЪЗДАДОХТЕ И ОТГЛЕДАХТЕ ВИЕ, А ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ВИ ПРОЦЕС БЕШЕ ИМЕННО С ЦЕЛ, ДА СИ ИМАМЕ ЕТНИЧЕСК@ ПАРТИЯ, ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА В.К.Р.(Б.К.П.), А ТУРСК@ТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ОТ БГ, ДА СЕ ВЛЕЕ В РЕДИЦИТЕ НА АНК@РА!!!
ВСИЧКО В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА БГ, В ЕНЕРГЕТИКАТА, В МИТНИЦИ, В ДАНЪЧНИТЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ, В Д@НС и т.н., СЕ СЛУЧВА ПОД ДИКТОВКАТА НА Д.П.С.(Б.К.П.)

НЯКОИ СЕ ОПИТВАТ ДА ХВЪРЛЯТ ДЪРЖАВАТА В ХАОС И ТЕЗИ НЯКОИ ОСВЕН ПРЕДНАМЕРЕНО МАЛОДУШИЕ, ПОКАЗВАТ И НЕНАСИТНА АЛЧНОСТ!!!

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СТЕ - ДВОЙНИТЕ АГЕНТИ НА КЕЛЕПИРА!!!

29.04 2015 в 13:26

И за извънземните, и за извънземните !

29.04 2015 в 13:25

Кънчо е написал нещо смислено!!! Ха!


Какво? Че е от Кърджали и че се радва безкрайно много на управлението на дпс ли?

29.04 2015 в 13:03

Точен е в преценката и изказа си В. Симеонов. Не сьм се подвела като гласувах за тях и пак ще гласувам за сьщите!

29.04 2015 в 12:48

Кънчо е написал нещо смислено!!! Ха!

29.04 2015 в 12:43

наистина ли трябва да свикнем, да се примирим и да приемем че са нещо нормално такива крайни и неверни твърдения. ДПС вредно, опасно за човечеството. Той дава ли сметка до къде водят такива приказки. Може да си вдига райтинга спрямо този на фашокомунистите на Атака, но за чия сметка. За сметка на истината, или за сметка на спокойствието. Това да се разобличава политиката на ДПС е едно, но да правиш евтини изказвания е друго. Нали няма да се гонят вещици? Пресилването вреди, истината помага. Кажи истината за ДПС и това ще спечели повече в очите на обществото и ще остани по-трайна следа. А истината за арменското клане има и друга страна.

29.04 2015 в 12:38

Валерката израства, браво.
Вече не е оня кресльо, който беше :)
Опитва се да изтъква неоспорими доводи, а не да ругае като бялата Златка :)
Не бих гласувал за ПФ, но адмирирам поведението им...