Quantcast

Сидеров: Турция стана още по-опасна за нас

OFFNews Последна промяна на 19 юли 2016 в 17:53 4297 8

Снимка БГНЕС, архив

Турция стана по-опасна държава за България. Тя винаги е била, но в момента е още по-опасна. Така коментира ситуацията в южната ни съседка лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който участва в извънредното заседание на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред и по външна политика. 

На закритото заседание на комисиите бяха изслушани представителите на службите за сигурност, на МВР и на външното министерство за ситуацията в Турция след опита за преврат. 

Сидеров подчерта, че България не е добре защитена и ако огромен поток мигранти тръгнат към границата, няма да има какво да ги спре. 

"Опасност за България има, но според мен тук не се направи добър, пълноценен анализ от страна на службите", подчерта лидерът на "Атака", като допълни, че трябва категорично да се промени отношението на страната ни към Турция.

Това съм го твърдял и през годините, но в момента имаме пълнооснование да затворим границата с Турция до изясняване на обстановката, да прекъснем отношения, докато не се изясни всъщност докога погазването на човешки права там ще продължава, каза Волен Сидеров.

Според него докладите на шефовете на службите са звучали по-непълно, отколкото публикациите в медиите. Освен това в тях е имало и противоречия, тъй като един посочвал, че няма опасност за България, а в същото време се твърдяло, че Турция става нестабилна държава и това може да доведе до колизии и раздвижване на бежански вълни. 

Той коментира, че се повтаря само международна медийна информация и няма концепция от страна на държавата по отношение на това какво трябва да се направи, за да сме защитени. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7480

9

Plagiat

19.07 2016 в 22:06

"Самолетът на Таийп бил прихванат от зли самолети. Той имал под ръка само една бяла пластмасова маса.
Успял да ги заслепи (масите имат свойството да се заслепяват).
И оживял. За трети път. Оставали му само девет живота..."
Цитат от "Война на троове, двоове и аве цезаре"

21762

7

spirit оригиналът

19.07 2016 в 20:22

По-интересното е обаче друго: Ердоган е създал някакви изумителни „Центрове“, в които съсредоточава близо 2 000-те талибани от фронта „ан-Нусра“ и от „Ислямска държава“, които по спешност е докарал в събота, започнал е да докарва всеки ден и още хиляди, нови джихадисти, воюващи в Северна Сирия, в които „центрове“ въпросните талибани за три дни получавали турско гражданство и пари, след което отивали да колят собствената му армия и полиция, казват дописниците: „това са новите турци, със светска Турция вече е безвъзвратно приключено, отведоха последните останали нормални турци и сега тези зверове ще ги избият до крак“ и така… Казано накратко: БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА ДА ГРАНИЧИ СЪС 100%-това ТАЛИБАНСКА ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ПЪЛЕН ПСИХОПАТ-ДЖИХАДИСТ, ГОТОВ НА ВСИЧКО, ЗА ДА ДЪРЖИ ВЛАСТТА, в сравнение, с който Бойчето е синеоко бебе с нова дрънкалка!

27639

6

sottozero

19.07 2016 в 20:03


Така е,умните и красивите са си екстра у кочинката.Няма рояли,въстановки,овчедушни разходки из София.Остров на стабилност и просперитет.

59993

5

Red or Dead

19.07 2016 в 20:01

“““““.....Не трябваше ли да им донесете свобода и човешки права на крилете на Томахоук?““““““

Хахахахаа.....те им я донесоха, а сега таипът им връща рестото......не могат да им смогнат на милионите “невинни женици и дечица“ които ги заливат на все по-големи талази.....

А ние НАЙ-ПОСЛЕ да изкярим от пословичната си бедност и безнадежност.....толкова сме зле, че тези “невинни женици и дечицата“ с последни силички бягат като дявол от тамян от Бостанят.....дори и те се погнусяват от нашенското тресавище....да ама на “умните и красивите“ им се нрави, няма протестуиране, няма бели рояли, няма разголени женски гърди....мълчанието направо цепи мрака....

Сал ни остана едно....Cool....

27639

3

sottozero

19.07 2016 в 19:27


Бай чесън,просто се притесняваме за демокрацията при съюзниците ви.

Не трябваше ли да им донесете свобода и човешки права на крилете на Томахоук?