Сидеров: Турция стана още по-опасна за нас

OFFNews 19 юли 2016 в 17:53 4853 9

Снимка БГНЕС, архив

Турция стана по-опасна държава за България. Тя винаги е била, но в момента е още по-опасна. Така коментира ситуацията в южната ни съседка лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който участва в извънредното заседание на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред и по външна политика. 

На закритото заседание на комисиите бяха изслушани представителите на службите за сигурност, на МВР и на външното министерство за ситуацията в Турция след опита за преврат. 

Сидеров подчерта, че България не е добре защитена и ако огромен поток мигранти тръгнат към границата, няма да има какво да ги спре. 

"Опасност за България има, но според мен тук не се направи добър, пълноценен анализ от страна на службите", подчерта лидерът на "Атака", като допълни, че трябва категорично да се промени отношението на страната ни към Турция.

Това съм го твърдял и през годините, но в момента имаме пълнооснование да затворим границата с Турция до изясняване на обстановката, да прекъснем отношения, докато не се изясни всъщност докога погазването на човешки права там ще продължава, каза Волен Сидеров.

Според него докладите на шефовете на службите са звучали по-непълно, отколкото публикациите в медиите. Освен това в тях е имало и противоречия, тъй като един посочвал, че няма опасност за България, а в същото време се твърдяло, че Турция става нестабилна държава и това може да доведе до колизии и раздвижване на бежански вълни. 

Той коментира, че се повтаря само международна медийна информация и няма концепция от страна на държавата по отношение на това какво трябва да се направи, за да сме защитени. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11480

9

Plagiat

19.07 2016 в 22:06

"Самолетът на Таийп бил прихванат от зли самолети. Той имал под ръка само една бяла пластмасова маса.
Успял да ги заслепи (масите имат свойството да се заслепяват).
И оживял. За трети път. Оставали му само девет живота..."
Цитат от "Война на троове, двоове и аве цезаре"

63994

5

Red or Dead

19.07 2016 в 20:01

“““““.....Не трябваше ли да им донесете свобода и човешки права на крилете на Томахоук?““““““

Хахахахаа.....те им я донесоха, а сега таипът им връща рестото......не могат да им смогнат на милионите “невинни женици и дечица“ които ги заливат на все по-големи талази.....

А ние НАЙ-ПОСЛЕ да изкярим от пословичната си бедност и безнадежност.....толкова сме зле, че тези “невинни женици и дечицата“ с последни силички бягат като дявол от тамян от Бостанят.....дори и те се погнусяват от нашенското тресавище....да ама на “умните и красивите“ им се нрави, няма протестуиране, няма бели рояли, няма разголени женски гърди....мълчанието направо цепи мрака....

Сал ни остана едно....Cool....