Сидеров пита Борисов снабдяваме ли фашистката хунта в Украйна с оръжие

Доставяме и оръжие на джихадистите в Сирия и Ирак

13 януари 2015 в 11:46 3150 10

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров показа в ефира на Алфа тв. зрителски клип, в който се вижда как по автомагистрала „Хемус“ наши автовози превозват джипове УАЗ 469 - Хънтър с украинското знаме и ги транспортират от България за Украйна.

Видеото е заснето на 09.01.2015 г. в района на Ловеч и Ябланица и е изпратено от зрител.

По думите на Сидеров видеоклипът доказва за пореден път тезата му, че България участва в снабдяването с оръжие на фашистката хунта в Украйна. Oт парламентарната група на националистите подготвят питане към министър-председателя в рамките на парламентарния контрол: дали снабдяването на Украйна с оръжие е официална политика или това, което се вижда на клипа е контрабанда.

„България участва в играта на ЦРУ. Снабдява с оръжие джихадистите в Сирия и Ирак, снабдява фашистката хунта в Украйна с оръжие и военна техника. Вие си отговорете дали е вярно това, което говоря от месеци от всички възможни трибуни, че България е въвлечена във война и това неминуемо ще доведе до ответни мерки. Който участва във войната на едната страна, той ще получи удар от другата, срещу която воюва. България в момента не е само плацдарм, но и доставчик на оръжие. Тя е застанала на страната на САЩ в битката на Вашингтон с Русия", заяви Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!