Сидеров към другите партии: Мушмороци с мушмороци

Нели Чолашка 13 юни 2014 в 09:50 9378 25

Волен Сидеров

"Мушмороци с мушмороци" и "драги мои, чучулиги сладкопойни" - така се обърна лидерът на "Атака" Волен Сидеров към останалите три партии в парламента - ГЕРБ, БСП и ДПС.

Това е втората поява на Сидеров в парламента след европейските избори, на които партията се провали с резултат под 3%.

Националистите дойдоха, за да подкрепят за първи път в този парламент вота на недоверие към правителството, след като преди година, благодарение на "златния пръст" на Волен Сидеров, беше сформиран кабинетът "Орешарски". 

Тази една година държавата не е управлявана и от "Атака", както внушават комсомолците от ГЕРБ, обяви в речта си Сидеров.

Той обясни, че бил много разочарован от политическия елит в парламента. След всички циркове, които "Атака" разигра за миналата година в парламента и извън него, Сидеров обяви: "Това не е кабаре, това е българският парламент".

По думите му няма никаква разлика между Бойко Борисов, Пламен Орешарски и Сергей Станишев, които имали едни и същи ментори и позволявали държавата да се управлява от чужди посолства (американското, турското и еврейското).

Искате да ни запушите устата, но не се гаси туй що не гасне, каза в заключение лидерът на националистите.

По-късно Сидеров даде брифинг в кулоарите на парламента, за че "златният пръст" всъщност е Бойко Борисов, който в момента е във Вашингтон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!