Сидеров и Каракачанов на среща в Къщата с часовника

OFFNews 24 октомври 2018 в 19:32 9798 1

Снимка facebook.com/pg/restaurantclockhouse/

Красимир Каракачанов и Волен Сидеров са били на среща в столичния ресторант Къщата с часовника, съобщиха за OFFNews гости на заведението, което е любимо място за забавление на лидера на "Атака". Двамата били в сряда вечерта в отделна стая на ресторанта, като често излизали един по един, за да провеждат телефонните си разговори далеч един от друг.

Срещата идва само ден, след като лидерът на ВМРО и вицепремиер Каракачанов опита да помири колегата си Валери Симеонов с лидера на "Атака", който поиска оставката му. На срещата във вторник обаче Сидеров отказа да участва с аргумента, че депутатите на Симеонов са свалили доверието си от атакиста, който е и шеф на парламентарната група на патриотите.

На извънредно заседание на коалиционния съвет в сряда сутринта беше постигнато споразумение Симеонов да запази поста си, въпреки недоволството на майките на деца с увреждания и протестите им под прозорците на властта заради циничното поведение на вицепремиера към тях. Самият Симеонов се извини "на всички засегнати", но само час преди това в ефира на БНТ обяви, че ако се извини това би било неискрено от негова страна.

Малко по-рано днес стана ясно също, че Валери Симеонов ще оглави националния съвет за хората с увреждания. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!