Сидеров: ГЕРБ може да си направи изборите и без Цветанов

С апартаменти и имоти може би се отдалечихме от народа си, заяви лидерът на Атака

OFFNews 31 март 2019 в 10:35 2392 0

Снимка Архив

ГЕРБ може да си направи изборите успешно и с Цветан Цветанов, и без него. Не е фатално, дори и  да не е шеф на предизборния щаб на партията. 

Бойко Борисов не наказва Цветанов, а се самонаказва, изтегляйки втория си човек, коментира лидерът на Атака Волен Сидеров по БНТ. Цветан Цветанов е станал жертва на сблъсъците между американските лобита про- и анти-Тръмп. Премиерът Бойко Борисов трябва да потърси пряк път към Доналд Тръмп, защото той е консерватор-патриот, обясни още Сидеров. 

Според него лидерът на БСП Корнелия Нинова по никакъв начин няма право да се меси и изказва по повод решенията в ГЕРБ. С това си решение Борисов запазва политически партията си, имиджа на управляваща сила, обобщи Сидеров. 

Друг е въпросът, че темите с апартаменти, имоти и т.н. трябва да ни накарат да се замислим - всички, които сме влезли в политиката, може би се отдалечихме от народа си и започваме да го заплащаме. Всеки си има своята отговорност, разбира се. Трябва да се върнем към народа си, защото това е коренът, без който ще изсъхнем, заяви още Волен Сидеров. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!