Сидеров: Евразийската линия е вярната за страната

ОFFNews 15 юни 2014 в 18:31 10078 58

Волен Сидеров
Волен Сидеров

"Аз съм си аз - едно момче, което се е създало само'. Нито властта ме влече, нито имам болни амбиции. Искам България да е хубаво място за живеене и в близките години да не отцепят, както се задава тази опасност, някои части от нея. Затова не е добре американското посолство да е генератор на идеи."

Това заяви в нетипичен за него напоследък спокоен тон лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю за "Всяка неделя". На реплика на водещия Кеворк Кеворкян за влиянието на руското посолство, националистът отсече: "То няма никакво влияние в България, почти нулево".

Сидеров добави, че е категорично убеден, че евразийската линия е вярната за страната.

Той се обяви за избори веднага. Според него те могат да са още на 27 юли с леки корекции в Изборния кодекс, но политическите сили осъзнали, че за целта за кратко време ще трябва да намерят много пари.

"Стряскат се от калкулациите", заяви той, като попита: "30-50 милиона откъде ще намери един нов политик?".

Атакистът обясни ниския резултат на "Атака" на евровота с купените гласове, от една страна, а от втора - с факта, че някои от поддръжниците му смятали, че той би заминал за Брюксел и би изоставил партията. Освен това за много хора евроизборите не били особено важни. "Жестоко и брутално купувани избори бяха", посочи Сидеров. Затова според него от резултата не може да се съди за настроенията в обществото.

Той твърдо отрече някога да е крепил управлението на БСП и ДПС.

"Ако намерите и едно гласуване в парламента, в което "Атака" да подкрепя правителството, черпя каквото кажеш. Но да - остана такова лошо впечатление."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!