Quantcast

Сидеров даде на прокуратурата Борисов, Плевнелиев, Цветанов и... Сашо Диков

ОFFNews Последна промяна на 20 март 2014 в 20:13 4060 28

Снимка БГНЕС, Архив

Парламентарната комисия по корупция, оглавявана от Волен Сидеров, сезира главния прокурор за "престъпления на Росен Плевнелиев, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Десислава Атанасова, Сашо Диков, Димитър Стефанов – Митко Каратиста и Славчо Бинев". Това съобщават от пресцентъра на "Атака".

Комисията изпрати на главния прокурор, ДАНС и МВР сигнал срещу президента Росен Плевнелиев и депутата от ГЕРБ Лиляна Павлова за "тежки финансови злоупотреби в качеството им на регионални министри – неизпълнение на съдебно решение и облагодетелстване на чуждо (немско-турско) юридическо лице с над 1,5 млн. лева за сметка на българско дружество".

В сигнала срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов има "твърдения за корупционни престъпления и изнасяне на финансови средства в Ливан", уточняват от "Атака".

Сред останалите изпратени сигнали са: "сигнал срещу депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов - за извършени престъпления в качеството му на вътрешен министър – сключване на неизгодна сделка и документни престъпления; сигнал срещу депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова и съпруга й, съдържащ твърдения за конфликт на интереси във връзка със спечелени от г-н Атанасов обществени поръчки; сигнал срещу евродепутата Славчо Бинев със съмнения за тежки финансови злоупотреби; сигнал срещу СКАТ за незаконни трасета и рекет; сигнал срещу Димитър Стефанов (Митко Каратиста) и сигнал срещу журналиста Сашо Диков, съдържащ твърдения за изпълняване на политически поръчки срещу получаване на определени суми."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.03 2014 в 16:37

Хайде да видим сега тази шайка как ще отвърне на удара, те отдавна трябваше да са в затвора, ама за тях май законите не важат.

22.03 2014 в 01:12

ами за болен,кои ще подаде сигнал в психиатричната болница?

21.03 2014 в 17:58

ПОРЕДНИТЕ ДИМНИ ЗАВЕСИ НА ВОЛЕНЧО. ПОРЕДНИ АКЦИИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ. ПАК АПЕЛИРАМ КЪМ ТОЗИ ОТВОРКО: ДА ПУБЛИКУВА ВЪВ ВЕСТНИК АТАКА ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ВЕИ.

21.03 2014 в 16:35

Плевнелиев е прецедент сигурно в цял свят. Той не само,че явно показва връзките си с монополистите,ами даже се хвали. Борисов не го коментирам,че неговите бакии край нямат и не можем да ги изкоментираме в рамките на един коментар. В комисията по корупция са постъпили над 66 сигнала против Бойко и компания. Радвам се,че Сидеров я оглавява,защото иначе тези сигнали щяха да си останат глас в пустиня. Сега дано прокуратурата си свърши работата и този,който е извършвал престъпление,да се озове където му е мястото.

21.03 2014 в 14:46

Браво много добра работа свършена от Волен Сидеров, Илиан Тодоров и останалите от комисията по корупция! Очакваме скоро и нови сигнали те сигурно са толкова много, че има да излизат и нови и нови престъпления на Роско, Боко, Цоко и компания герберите вече ще реват на умряло!

21.03 2014 в 11:43

Еми това ѝ е работата на Парламентарната комисия по корупция – да изпраща сигнали до прокуратурата, когато открие евентуални закононарушения. Нищо лошо няма в това, колкото и да роптаят засегнатите лица и техните съучастници и фенове.

Това си е нормална парламентарна практика в цял свят. Така работи демокрацията. Ако не са виновни, няма от каво да се безпокоят.

21.03 2014 в 10:48

Тоа, както са а напрегнАл, да видим шъ ли мой са насЕре, ил` най мой да спука некой хемороид :)))

21.03 2014 в 10:02

Ненормален! Няма ли кой да го прибере!
Всички знаят, че той беше творение на Руското посолство в БГ. Сега след като се дискредитира силно, му подготвиха заместител - Дудука.

21.03 2014 в 09:57

Лайн*ната уста на еничаря на Доган пак забълва помия. :) :)

21.03 2014 в 09:33

За да подадат сигнал значи имат доказателства и да видим как ще се развият нещата.