Шопов: Евроатлантическите ценности са да бъдем педерасти и лесбийки

Последна промяна на 28 февруари 2014 в 10:03 6461 27

Павел Шопов

Снимка БГНЕС

Поредно обсъждане за „правилната“ и „неправилната“ страна на сексуалната ориентация се проведе в пленарна зала, след като парламентът трябваше да гласува допълнения към Закона за защита от дискриминация.

Корекциите се правят, за да се синхронизира българското законодателство с европейските правила. Към забраната на обиди и дискриминация по полов признак да се добавят и случаите, в които личността е преминала през процедура по смяна на пола.

В крайна сметка, обсъждането бе отложено за друг ден.

Текстовете предизвикаха традиционно остра реакция от страна на „Атака“. Той призова колегите си да не приемат подобен регламент, защото българското общество е консервативно и не е съгласно с европейските правила.

„Малко по малко – обида за някого, който си е сменил пола. Защо? Защото такава била директивата? Такава била директивата от Брюксел, оттам ни нареждат по телефона, също като „Ало, ало, Москва – слушаме“, „Ало, ало, Брюксел - слушаме“. И изпълняваме в нашето общество, което е много консервативно“, каза зам.-председателят на ПГ „Атака“ и допълни:

„Такива са евроатлантическите ценности. И ние? Няма как! Евроатлантическите ценности са да бъдем двойни, може би, тройни, лесбийки, педерасти“.

Битката срещу новите правила изправи на трибуната и проф. Станислав Станилов от „Атака“, който направи реверанс към ДПС: „Колеги от ДПС, когато се говори за морал, ние сме заедно.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.02 2014 в 20:33

Два въпроса се пораждат в мен:
Господинът с кръчмарския вид чел ли е изобщо това, което е коментирал по толкова арогантен начин?
Има ли кой да му преведе текста на предложението на език, достъпен за неговото ниво?

28.02 2014 в 16:33

атака може да са идиотчета, обаче когато и у нас сбърканите почнат да настояват за приемането на инцеста, както в някои европейски страни, тогава пак ще се сетите за шопов и друга песен ще пеете!

28.02 2014 в 15:22

Кво ви пречат гей хората. До кога ще слушам глупости, че било избор. Не не е избор, това е нещо с което се раждаш, а това, че се проявява на различна възраст не го прави избор. Все едно да се сърдя на Вас плиткоумни идеоти, че постоянните зъбки са почнали да ви ръстът на 8 а не 6. Това прави ли го ваш избор. И защото ако кажа на някой "мангал" ще ме съдят, а ако кажа на някой "педал" - няма. Това, че човек е с различна от ваща сексуална ориентация, правили го по-малко човек.
А относно парадите. Аз съм за тях не 100, а 100000000 процента. По-добре, шарен, цветен ден, на демунстрация на любов (макар и еднополова), отколкото константните паради на омразата на тия бръснатите привърженици на Болен, дето обесняват, че Болен бил прероденият Левски.
И понеже знам, че сега ще кажете, че съм педал или каквото и да е там. За това, ще избързам да подчертая, че съм напълно хетеро сексуален, но съм изръшкал доста свят, и единственото за което ме е яд на нашия гей парад, е че не е на нивото на държави като Холандия или Италия. Но всичко с времето си. :)

28.02 2014 в 14:45

Шопов - Евроатлантическите ценности ми пречат да съм насран гъз! Това е възмутително

ма верно що толко се пеняви тоя?

28.02 2014 в 13:12

Често се случва, когато някой тарикат не връща навреме взетия заем, или пък да има да дава пари, които дължи, все гледа да насочи разговора или към вицове за секс, или го избива на обсъждане на морални ценности.
Тъй, ако може да се разсееш и да забравиш ...

28.02 2014 в 13:02

Боже, отрепките пак се произнесоха. Гейовете им пречели сега и България била консервативно общество и да сме се махали от ЕС-то... Само че лупмените, дето ви обръщат внимание, останаха малко. В следващия парламент ще си правите гей парадите извън него!

28.02 2014 в 12:46

Благодаря,но такива ценности не са ни нужни. И аз не знам какви хора има в този парламент,че изобщо се обсъждат такива неща. Надявам се поне единствените здравомислещи,АТАКА,да не позволят този проектозакон да стане реалност.

28.02 2014 в 12:45

Лично мнение, ето три "опорни" точки:
- Като чета коментариите по определени теми в този сайт, като тази например,изглежда че всички са загрижени за правата на педересите, педалите, педераските душици, лезбийките и прочие такива лица в територията БГ.
- Изглежда че същите крокодилски сълзи ще се леят и за някои например "тролове, бластери, спайдери, ботове, зомбита и прочие населяващи интернет твари", например.
- А останалите, населяващи същата тази територия никой не го е грижа.

28.02 2014 в 12:19

Така е евроатлантическите ценности са всички видове извращения, гей бракове, осиновяване от гей двойки, инцест, зоофилия, педофилия и всякакви други гадост, които се сетите! Не откривам дори едно нормално нещо от този Еврогейски съюз трябва да се махнет от него възможно най-скоро! Напълно подкрепям изказвсането на Шопов!

28.02 2014 в 12:03

Загледал се Шопов в Европа и Брюксел (даже и на ресторант ги водиха), размислил, размислил, и му дошло просветлението.