Шефът на 'Автомагистрали' бил съдружник на мъжа на Гинка от Пазарджик преди 10 г.

МРРБ ще даде договора с "Автомагистрали" на БСП

OFFNews 14 януари 2019 в 18:36 6381 3

Снимка БГНЕС

Държавното дружество "Автомагистрали" няма сключени договори с подизпълнители за строителството на 134 км от АМ "Хемус", каквото твърдение се появи в последните дни от лидера на БСП Корнелия Нинова. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, цитирана от БТА.

Нейният заместник Николай Нанков уточни, че има подписани рамкови споразумения с десет юридически лица за доставка на материали, наем на техника, които са за цялата текуща дейност на фирмата.

Договорът с "Автомагистрали" е сключен на 20 декември, каза министър Аврамова и допълни, че ще бъде предоставен на БСП, както поискаха по-рано днес от партията.

В отговор на въпрос заместник-министър Нанков каза, че ръководителят на дружеството Стоян Беличев е бил преди десет години за около година съдружник на съпруга на Гинка Върбакова, като след това е продал дела си.

Министър Аврамова потвърди, че той никога не е бил съдружник с Гинка Върбакова, какъвто въпрос отправи депутатът от БСП Елена Йончева.

В отговор на въпрос за ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" регионалният министър каза, че се търсят двама добри мениджъри и експерти, които да влязат в УС на Агенцията, и добави, че това е една от най-важните задачи, за да не се блокира работата й.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15414

3

Hihi1981

15.01 2019 в 09:55

Стоян Беличев е бил преди десет години за около година съдружник на съпруга на Гинка Върбакова, като след това е продал дела си.

Министър Аврамова потвърди, че той никога не е бил съдружник с Гинка Върбакова?????????

6145

1

kokoten

14.01 2019 в 18:46

...тя старата любов ръжда не хваща...както се казва "с дружни усилия да ошушкаме държавата"...айде,Гинке,приватизирай я тая държава и да си ходиме...