Сблъсък между Рашков и Арнаудова за сестра й, работела в ГДНП

OFFNews 24 март 2022 в 10:54 4224 1

Снимка Архив

Сестрата на пиара на ГЕРБ Севделина Арнаудова работи в Главна дирекция „Национална полиция“, заяви вътрешният министър Бойко Рашков по бТВ. Той намекна, че от там е изтекла информация. 

В дома на Севделина Арнаудова са открити материали, от които може да се направи извод, че тя е следяла много внимателно какво се обсъжда в нашето общество публично във връзка с твърденията на Васил Божков. Тя е съхранявала тези материали. Те са иззети, запечатани и са пратени на прокуратурата. Какво ще направи тя с тях, не знам, каза още Рашков.

Сестра ми работи в ГД "Национална полиция" от 22 години и има редица награди от това министерство, подписвани от най-различни министри, включително и по времето на Рашков, отговори Севделина Арнаудова. Тя уточни, че никаква информация от сестра ѝ Ирена Арнаудова не е изтичала. Тя работи в сектор, който няма нищо общо с провежданите разследвания и досъдебни производства. Никой от нас не знаеше, че ще бъде арестуван“, заяви Арнаудова. 

Бойко Рашков трябва да се извини за тези твърдения или да ги докаже, защото в неговите правомощия като министър е цялата възможност да докаже твърденията си, посочи тя. И обясни, че „единственото, което мога да го окачествя като документи, иззети при обиска, са наши разследвания, които централата е правила относно появилите се снимки от резиденция „Бояна“. Наши разследвания, които ще докажат, че снимките са манипулирани. Това иззеха, имаше и телефони, каза още Арнаудова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови