Сашо Симов обеща тава с баклава на Валерия Велева, ако докаже тезата си за Пеевски

OFFNews 07 юли 2014 в 18:40 5485 6

Александър Симов

Журналистът Александър Симов от в. "Дума" обеща собственоръчно да направи цяла тава с баклава на зам.-главната редакторка на в. "Преса" Валерия Велева, ако тя докаже последната си теория за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Симов обяви това в интервю за Цветанка Ризова по bTV. Ризова се пошегува с прословутите банички на Валерия Велева и предупреди Сашо, че трудно ще я надмине по готварски умения.

По-рано днес в интервю за Нова телевизия известната с интервютата си "По пантофи" журналистка обрисува екзотичен сценарий за назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС.

"Знам кой предложи Пеевски. Беше Сергей Станишев. Питам защо Сергей Станишев в цялата година на протести нямаше доблестта, не излезе и не каза, че го е предложил и то против волята на Делян Пеевски", заяви Велева.

Станаха много отговори на въпроса Кой. Интересно е защо по този начин трябва да се удря Станишев. Ако го знаеше, защо не го каза преди една година, преди шест месеца, а чак сега, попита Александър Симов.

Той отдаде поведението на Велева на естествената склонност на хората в България, когато някой започна да пада от върха, да го бутат със страшна сила.

По думите му в БСП в момента има много други проблеми, които трябва да бъдат решени и няма нужда да се влиза в подобни "параноидни" теории. 

Що се отнася до проблемите в столетницата, Симов заяви, че те се натрупват систематично в последните 5-6 години.

"Ако има грешка Станишев, тя е, че той подцени голяма част от тези проблеми. БСП се превърна в апаратна партия и се стигна до момента, в който трябваше да бъде заредена с една нова енергия", смята журналистът.

Според него в момента е много важно при избора на нов лидер на Столетницата да се получи честно политическо състезание и тогава много от проблемите ще започнат да намират решението си, независимо кой конкретно ще оглави партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!