Валерия Велева дава отговор на въпроса КОЙ

ОFFNews Последна промяна на 07 юли 2014 в 10:14 7667 23

Валерия Велева

Снимка Нова тв

Валерия Велева

„Знам кой предложи Пеевски. Беше Сергей Станишев."

Toва заяви зам. главният редактор на в. "Преса" Валерия Велева в сутрешния блок на Нова тв. Така Велева стана първият човек в държавата, посочил конкретно име в отговор на най-задавания в последната година въпрос.

"Питам защо Сергей Станишев в цялата година на протести нямаше доблестта, не излезе и не каза, че го е предложил и то против волята на Делян Пеевски", заяви журналистката.

Тя разказа, че според нейната информация първоначално Пеевски не е искал да приеме поста шеф на ДАНС, но се е съгласил под натиск от Сергей Станишев. Велева отхвърли варианта Пеевски да е бил предлаган за вътрешен министър.

Журналистката коментира пред пленума на БСП от събота.

„В доклада си той прехвърли вината за състоянието на партията на всички други, само не и на себе си. Той се отметна от всичко. Виновни са му ДПС, ГЕРБ, вътрешният враг, абсолютно всички. Да наречеш партията си „озверяла глутница", е ужасно нещо", коментира Валерия Велева.

Според нея нямало да е изненада, ако на конгреса на левицата Сергей Станишев бъде отново припознат за лидер.

„Станишев два пъти се е предлагал за премиер пред Доган, но му е било отказано. Вторият път дори е бил с Михаил Миков и Димитър Дъбов", заяви още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.07 2014 в 00:36


Мадам В се опитва да ни убеди, че предложението на Пеевски е някакъв спонтанен акт, както разбрахме и то против волята на сами Грухчо. Ами, да припомним, че това назначение беше предшествано от поредица законови промени, които преместиха службата за борба с организираната престъпност от МВР в ДАНС. После се намали възрастта необходима за такова назначение. Изваден му е допуск до класифицирана информация вместо за месец за една седмица. Президентът беше посрещнат на летището за да подпише закона. Преди това му беше отнета възможността той да назначава макар и формално шефа на ДАНС. Всичко това съпроводено с едномесечно преекспониране на самия Пеевски в Парламента, като говорител на борците против ГЕРБ. Изобщо… Мадам В, май пак "се е разхождала по пеньоар из сараите" (по думите на самия Доган в откритото му писмо до в-к Труд от 2009), само не знам защо си мисли, че сме преживели лоботомия, при това всички български граждани до един?

08.07 2014 в 00:26

Доган, преди време даде най-точното и кратко определение за Валерия Велева - Мадам В.

07.07 2014 в 23:11

Велева, Велева...Цяла година хората питаха КОЙ предложи Пеевски, а ти си знаела и си мълчеше. Не е хубаво така Велева. А сега сериозно - Велева, от край време си известна, като подлогата на Доган. Измисли нещо по-така. Като разбра, че ДПС набира скорост и ритна кросното на БСП, започна отново да се подмилкваш на твоя любимец Доган. Отново доказа, че си най-яркия представител на продажната журналистика.

07.07 2014 в 23:08

Велева, Велева...Цяла година хората питаха КОЙ предложи Пеевски, а ти си знаела и си мълчеше. Не е хубаво така Велева. А сега сериозно - Велева, от край време си известна, като подлогата на Доган. Измисли нещо по-така. Като разбра, че ДПС набира скорост и ритна кросното на БСП, започна отново да се подмилкваш на твоя любимец Доган. Отново доказа, че си най-яркия представител на продажната журналистика.

07.07 2014 в 21:21

ВВ пак лъже и си представя,че прави услуга на агент Сава.И тя,както Бареков, винаги е срещу падащият и падналият.В този случай САтанишеф.Сега всички се дърпат от Пеевски и си го подхвърлят като горещ картоф.ще е интересно дали ще го правят пак депутат от ДПС или ще го отстъпят на БСП от гражданската квота.Ако слушаме тая вещица,БСП наделяват за този кадър.

07.07 2014 в 19:54

По-добър начин за покриване на Доган,трудно може да се измисли.

07.07 2014 в 15:56

Тая жена няма ли срам? Днес говори срещу Цветан Василев, когато вече е паднал, а преди 3 години направи с него интервю на 3 страници във в-к "Труд", което може да се изучава в учебниците по журналистика, като пример за слугинаж. Наистина е жалка тази г-жа Велева.

07.07 2014 в 15:44

LudLustrator, за съжаление кучето съвсем не е умряло - просто се премести на по-висок и по-доходен пост по стара комунистическа традиция!

07.07 2014 в 13:52

Вввввалерия, мечтая те! Искам лично да ми коментираш и тълкуваш. Имам състояние, имам и възможности, 3 пъти в лятото ваканцувам и никой не ме страхува. Приеми ме! Вечно ще бъдеш мой анализатор!

07.07 2014 в 13:51

Малария Велева, първа духачка на Доган изведнъж е получила просветление....
-------
Да вадиш нож на умряло куче могат да го правят само уруспии.