С контактьорки няма да говорим, каза Николай Марков за преговорния екип на Борисов

OFFNews 13 юни 2024 в 17:40 3424 2

Лидерът на Величие Николай Марков

Снимка БГНЕС

Лидерът на партия Величие Николай Марков

"С контактьорки няма да говорим", заяви лидерът на партия "Величие" Николай Марков пред БТА. Думите му са отговор на въпрос дали новата формация в парламента ще се срещне с преговорния екип, излъчен от ГЕРБ по-рано днес

Той допълни, че няма да говори с екипа на Бойко Борисов "като лидер на партия "Величие".

На въпрос дали формацията би подкрепила бъдещо правителство на ГЕРБ Марков заяви, че все още не са ясни намеренията на това правителство, какво ще прави и каква програма ще изпълнява.

По-рано днес Борисов даде заявка за съставяне на правителство с първия мандат и излъчи преговорен екип, който да започне разговорите в понеделник. В него участват Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.

"Как бих подкрепил правителство, за което нищо не знам", попита Марков и допълни, че има конституционен ред, който Борисов, като опитен политик, добре знае.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    310

    2

    Telluris Malus

    13.06 2024 в 21:54

    На сайта на ГЕРБ има едно клипче, в което видни функционери на партията обясняват какво точно и как ще го правят. Не ми стигна търпението да го изгледам цялото, но първите няколко минути ми стигат. ГЕРБ също нищо не са научили и въобще не се ориентират какво се случва. Което е страхотно, защото показва, че много скоро и те ще отидат в историята.

    310

    1

    Telluris Malus

    13.06 2024 в 21:53

    На сайта на ГЕРБ има едно клипче, в което видни функционери на партията обясняват какво точно и как ще го правят. Не ми стигна търпението да го шзгледам цялото, но първите няколко минути ми стигат. ГЕРБ също нищо не са научили и въобще те се ориентират какво се случва. Което е страхотно, защото показва, че много скоро и те ще отидат в историята.
     
    X

    Историите на Иво Иванов