Quantcast

Русия ще извърши наблюдателен полет над България

OFFNews Последна промяна на 19 май 2014 в 08:06 12331 18

Руски наблюдателен полет

Руски инспектори ще извършат наблюдателен полет над България тази седмица, съобщава БНР.

Инициативата е част от договора „Открито небе“.

Наблюдателният полет над страната ще се извърши от 19 до 23 май. Руски самолет Ан-30Б ще излита от летището в Бургас и ще прави лъчове из страната. Максималната дължина на полета ще бъде 660 км.

Маршрутът е предварително уточнен с българските власти, а на борда на самолета ще има и български представители, които ще следят за спазването на договора.

В рамките на договора „Открито небе“, подписан през 1992 г., тази седмица експерти на Великобритани ще извършат подобни полети над Русия. Целта на спогодбата е да се увеличи прозрачността и доверието между страните.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.05 2014 в 18:51

Йовчев веднага да почне тотални проверки за скрити базуки и далекобойни картечници. Особено по жълтите павета.
Сорос не спи и току виж, свалили някой мирно наблюдаващ руски самальот.

Хахахахахахахахахахахахаха

19.05 2014 в 18:25

Тези полети са без значение. Опасното е, че машината, която ги извършва е на възрастта на дедо и може да се стовари върху някое китно селце или градче. Руските самолети падат като презрели круши. Не минава ден без някой да е тупнал някъде в територията, наричана някога СССР.

19.05 2014 в 18:24

Тези полети са без значение. Опасното е, че машината, която ги извършва е на възрастта на дедо и може да се стовари върху някое китно селце или градче. Руските самолети падат като презрели круши. Не минава ден без някой да е тупнал някъде в територията, наричана някога СССР.

19.05 2014 в 17:19

по-интересно и резултатно е реципрочното наблюдение над русия.поради това и поставеното от Китай и Бан Ки Мун условие путя да бъде приет на разговори ето как се ороменят нещата:путя:"няма войски на украинската граница.има,но са от близките гарнизони,малко потренираха и се прибраха.войските се прибраха навътре ,дълбоко и за постоянно".НАТО И Китай:"вова путич,ть1 вреш!"путя:"добре,днес(ЕДВА ДНЕС-19-ти)ще им наредя да почнат да се изтеглят.щом трябва.щом това са условията...".мрънльо пръдльов се съгласява да предоговори и доставните цени за Украйна.и за "Южния "ще се съгласи на условията на Европа.иначе глад,глад,глад и възможни непредвидими изненади....

19.05 2014 в 16:08

ПП към коментар предишния ми коментар(№16)
Сега се заглеждам , че самолета на снимките си е нашия(с кокарди на българските ВВС)

19.05 2014 в 16:06

Ми че те такива полети се правят от 20год. , просто никой до сега не е правил "сензация" от това.Даже ние имахме такъв самолет (като на снимката) и го използвахме в рамките на договора(лично съм го докосвал с ръка)-ама нали вече авиация...
В статията съвсем ясно пише:

"тази седмица експерти на Великобритани ще извършат подобни полети над Русия"

това нещо като от наше име,щото нали ние вече самолет нямаме,пък и с ингилизите сме съюзници и един вид дали ние или те-все тая.
Така , че айде стига ревахте!

19.05 2014 в 15:03

Я, какви МУКРАти рИват туа бе, и то на бугарске, въх, въх, и те разбираЧи от МУКРАция као СВИНЯТА ОТ ГАЛОШИ... въх, А бе СЕЛЯНДУРЧЕТА, я отворете Хайтов бе: "Толерантност в един зверилник е равносилно на смърт". Ън, Ся, просветна ли в празната ви кратурЯ (?!?!?) как Русията ще инспектира военнотто, ЩЕ И ОЩЕ КАК!!!!! Затуй има договор, Светот е ЗВЕРИЛНИК, рекъл го е Хайтов!!!!

19.05 2014 в 14:48

Не са комунисти, а безмозъчни които си мислят че са открили топлата вода.

19.05 2014 в 12:06

ей мислех че ще изпукат комунягите,от самосебеси,ама нейсе,те се "делят" като едноклетъчни...тате-комунист,синко-комунист,внуче-комунист...край нямат,мамка му...и после защо България няма оправяне,комуниста е като козата-няждане няма....