Ревизоро за министерския пост: Излезе ми през носа

OFFNews 27 декември 2020 в 18:26 5213 2

Снимка МОСВ - пресцентър

Аз в момента съм от ВМРО - гражданска квота. Благодарен съм за доверието. Излезе ми през носа, но се старая всеки ден - с тези думи Емил Димитров обясни пред Нова телевизия как е станал министър на околната среда и водите.

Трудно е, не е лесно. Как да се чувствам? Предишният министър е в затвора, заместник-министърът е в ареста, коментира Ревизоро.

След изборите мандат няма да ми се предлага, категоричен е той.

Няма да участвам 2021 година в изборите. Ще се занимавам със служебните си задължения. Трябва да пълним язовири, твърди Емил Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2900

2

Руми Лазарова

28.12 2020 в 22:42

Всеки трябва да върши това, за което е учил. Та и Ревизоро да тропа хоро и други танци и толкова. Колко пъти ще ни доказва, че не става?? Първа лъжа - бившият министър Нено Димов не е в затвора. Затвори се делото около него. А Ревизоро си е калинка на боко тиквата и само след месеци ще ги ЗАБРАВИМ!
Оставка още сега!
Колкото и да се кипри тлъстака, полегнал напреко на леглото (дали показва тези снимки на внуците си, или те по-късно ще четат за нуждите му и кюлчетата злато?), хората са отвратени от мутрокомунистическата мафия.

3000

1

goodfavor88

28.12 2020 в 18:10

''Излезе ми през носа'' цял живот държавна служба, и с кой не влезе в парламента .На нас ни е през ..я.само с него не се опита да влезнеш !