Ревизоро: Щом приключа мандата, ще си ида на село и ще се занимавам с гаджета

За мен е чест да работя за този премиер, обяви още Емил Димитров

OFFNews 06 декември 2020 в 14:51 13071 0

Снимка МОСВ

Позволете ми да направя едно изявление: няма да участвам на изборите в момента. И не искам. По простата причина, че моето министерство точно през тези месеци ще има най-големи трудности. Другите могат да си позволят отпуска, аз не мога, заяви пред БНТ министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

Няма да участвам. На никой няма да взема мястото. Не ми трябва рейтинг, ни ми трябва нищо. Ще приключа мандата и ще си отида на село. От 20 години моята майка стои на село и ме чака. Син да види, а аз се занимавам с държава, каза Ревизоро.

Неприятно ми е: Тома-Биковци, разни зелени, Харизановци, Майчето вие на линейка по разни язовири "Да дойде премиерът". Тя мъжът й я не ще, премиерът да дойде! Само я реанимирате!  Мене ме "шият" - един път към Слави, един път към това... Всички са достойни хора и имат място в парламента. Но аз нямам общо! - зарече се Димитров.

Половината ГЕРБаджии са срещу мене, аз се чудя как да им помогна, каза още министърът на околната среда и водите.

Поел съм ангажимента, може да е последната работа в живота ми, може да е последната държавна работа, аз съм адвокат - не държа. Трябва да се съсредоточа на семейството си, на децата, на внуци, на близки, на гаджета. Изкарвам си мандата. За мен е чест да работя за този премиер. Поел съм си кръста, ще го нося, не бягам, нося цялата отговорност, заяви Ревизоро.

Няма да участвам, няма да се занимавам с политика! Ще си отида оплют. Но отсега това, което съм обещал на премиера и той ми е гласувал доверие, ще го изпълня, обеща Емил Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови