Quantcast

Разпитват Кънев за корупцията в ДАИ

OFFNews Последна промяна на 15 април 2016 в 09:03 2486 7

Снимка БГНЕС

Лидерът на ДСБ Радан Кънев е призован за разпит в следствието към специализираната прокуратура по делото за корупция в ДАИ. Той ще се яви там в понеделник от 14 часа. 

Разпитът идва, след като на пресконференция миналия понеделник Кънев демонстрира добра осведоменост за злоупотребите в „Автомобилна администрация".

Според него в ДАИ имало две корупционни схеми, контролирани от ГЕРБ и от ДПС. По негова информация в Благоевград, Хасково и Видин били издавани разрешителни за превоз на хора и товари само на партийни членове от тези две политически формации.

В деня на пресконференцията от ДСБ поискаха и оставката на транспортния министър Ивайло Московски.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2016 в 11:09

2 и 4 off явно шефовете от герб са раздразнени - тази опорна точка с "Радан знае, значи е замесен" вече обикаля сайтовете, а някои сайтове даже знаеха за разпита преди Кънев.
Нека ти обесня - когато не си разследващ орган ти няма как да разследваш навсякъде за да търсиш порочни практики, защото за разлика от разследващите нямаш бюджет за това, но когато изскочат публично доказателства за корупция в някоя от сферите и имаш воля за промяна, ти можеш да насочиш внимание, връзки и познания за да получиш информация поне от там където не е прикрита. Прави сметка твоят господар Бойко колко знае и колко мълчи ;)

15.04 2016 в 10:58

Платения герберастки трол- педал... Cи личи веднага в лицето или по- скоро задника- "off"
Толкова ли си неспособен да си намериш почтенна работа бе търтей мършав!

15.04 2016 в 10:46

Дпс и герп работят навсякъде заедно те са едно цяло тъй като управленците от герп не са образовани сами да вършат каквото и да било, камо ли да конкурират друг развил порочни практики преди тях. Затова коленичат и чакат да им подхвърлят порция.

15.04 2016 в 10:04

Дали могат да го подведат Кънев за съучастие? Явно е, че е прикривал корупционни схеми до преди ареста на шефчето на ДАИ.....и изведнъж след това се разприказва.....това за мен са до 5 годинки на г-н Кънев за съучастие в организирана престъпна група.....

15.04 2016 в 09:58

Радане, кажи си, сичко си кажи и те ще ти простят.

15.04 2016 в 09:37

Интересно как тъй се присети Кънев, след като отстраниха шефа на ДАИ (мале какво име само - дай - то какво друго да стане освен корупция).

Много намирисват нещата май и Кънев е похапвал мека баничка....

15.04 2016 в 09:35

А Цецка Цачева кога?