Рашков: Борисов е заплашил човек, че близките му няма да разберат дали не ядат неговото месо

OFFNews 28 май 2021 в 21:17 39704 3

"Днеска пристигна при мен един човек, който такива неща ужасяващи ми съобщи, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: как му е казано, че има жена и деца, или пък има семейства, които няма да разберат дали не ядат неговото месо."

Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков в предаването "Евродикоф" на телевизия Евроком. 

Според Рашков ужасяващите думи са изречени от Бойко Борисов към определен човек.

"Вие такова нещо чули ли сте досега, защото аз не съм? Разбирате ли какво нещо е това, какво съзнание, какъв начин на мислене е това" - коментира вътрешният министър.

Бойко Рашков ще подаде сигнал до прокуратурата за извършени престъпления от предходния премиер Бойко Борисов. Това ще се случи до края на следващата седмица.

Служебният министър на вътрешните работи ще изиска от новия шеф на ДАНС списъка на онези 27 магистрати и 11 висши политици с недекларирани сметки и имоти в чужбина - според справката на ДАНС, за която прокуратурата съобщи през октомври 2019 година.

Според Рашков, новият директор на ДАНС ще решава съдбата на досегашните заместници на агенцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

29.05 2021 в 11:35

....типично мутренско мислене,дори учудващо гладко и точно формулиране на тази гнусна и отвратителна възможност....срам,срам,срам...и този човек е бил начело на държавата 12 год,пък и кмет на София един мандат....да се засрамим и да не допускаме тоя и подобни боклуци повече да застават начело на държавата...