Рашидов: Създадохме циганските барони. Нима всички не купуваха ромските гласове

OFFNews 05 юли 2017 в 12:19 10756 6

Финансираме проекти, харчим милиони, създадохме циганските барони и още не се интегрира това малцинство, заяви от парламентарната трибуна бившият министър на културата Вежди Рашидов, цитиран от Агенция "Фокус".

Депутатите обсъждат административния мониторингов доклад за 2016 г. по изпълнението на националната стратегия за интегриране на ромите (2012-2020).

„Държавата не си е вършила работата години наред. Ако се упрекват кой какво е правил за ромското малцинство – ами всички го правиха. Нима гласовете не ги купуваха всички? Нима за неплатения ток не си затваряха очите всички? Нима като сечаха незаконно дърветата, не си затваряха очите? Не е честно да се нападаме от тази трибуна, вместо да се обединим около един важен проблем”, заяви Рашидов.

По думите му всички трябва да бъдат равни пред закона.

"Ако това го направим, няма начин да не се интегрират", каза още Рашидов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

5

Victimized

05.07 2017 в 14:28

"Купуването на гласове е не само престъпление, то спомага за осъществяването на държавния преврат от страна на ДПС, БСП и ГЕРБ."

Умния недей да пропускаш удобно реформаторчетата от дясното пространство, щото до скоро те бяха партньори в краденето....

25665

4

Victimized

05.07 2017 в 14:19

Всичките в парламента са за бой, и да лежат заедно с огромен процент от циганите където им е мястото ПО ЗАКОН.......
Няма човек на който да не му е ясно, че всички са им наливали пари и така са си осигурявали скъпо платени места в парламента , няма човек да не му е ясно, че огромен процент от престъпността в България се дължи на това малцинство и протекцията му от полиция и политици, от НПО-та и телевизии, сега и да говорите полуистити, на никой не му пука, ние хората знаем какво се случи, и знаем кой е виновен.
Възмездие ще има, дори и да трябва да си го вземем със сила........

15509

2

Бухльо

05.07 2017 в 13:27

Рашидов, при толкова категорично заявени знания за купуване на гласове, за незаконна сеч и прочие, не се офлянквай, а заминавай към прокуратурата, за да подаваш сигнали :)

42249

1

Denis Rizanov

05.07 2017 в 12:59

"Ако това го направим, няма начин да не се интегрират", каза още Рашидов.

Ми от 2009 досега ЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ БЕ?!
ЩО?
Що не ги "интегрирахте" дасега? Кво .уя му държахте с цвъки автопилота та не го направихте?
 
X

Да помогнем на украинските деца!