Радев: Явно фантазиите на Борисов извират от опита му за пълнене на шкафчета

OFFNews 14 юни 2021 в 20:09 8259 9

Аз чух всякакви причудливи интерпретации по тази тема, включително и от бившия министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евра и злато. Тук случаят очевидно изобщо не е такъв. И аз имам надежда, че рано или късно ще има прокуратура, която ще се заеме с истинските престъпления и грабежи.

Това каза президентът Румен Радев от Брюксел за появилия се запис, в който се твърди, че е с неговият секретар Пламен Узунов от среща в заведение в София. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира вчера, че "торбите заминават най-вероятно при Радев".

"Това е поредната интрига, знаете, че вече пет години и аз, и моите съветници, и моето семейство сме подложени на непрекъснати атаки и всякакви инсинуации. Поръчителят е един, не мисля изобщо да го легитимирам с коментари - преди малко го споменах", каза президентът.

Той определи интерпретациите около видеото като внушения и манипулации. „Какво има в плика? Това не е плик, а подаръчна торбичка. Мисля, че не е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който 20 години не е в тази система. Укоримо е, когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам "Ало, Ваньо", коментира Радев.

"Правите ли разлика? Откъде връчването на подаръчна торбичка е престъпен състав. Няма да коментирам ченгеджийски похвати. Срещу президентската институция се работи с ченгеджийски похвати. Няма да ги легитимирам с повече коментари по тази тема - изкуствено създадена и изкуствено раздухвана", категоричен е държавният глава. 

Относно видеото на ГЕРБ за "офиса" на малоимотното лице, купило фирмата на шефа на НАП Румен Спецов Радев заяви, че не се занимава "с филмови продукции на партия ГЕРБ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

6

Име на профила

15.06 2021 в 08:21

Нещо много имена, много профили... Влезнах да кажа едно само.

сашке, как изобщо живееш със себе си? Аз разбирам да харесваш тиквун, всички дебили го правят. Разбирам и да ти плащат, пряко или косвено, и да речем просто да си изпълняваш поръчката. Ама не мога да осмисля как така един теоретично мислещ човек винаги и навсякъде да е 100% за действията на една шайка и против всички останали, независимо какви са те?!

Не харесвам президента, но още повече не харесвам престъпници, които доказано крадат органи, продават паспорти, фалират банки и бизнеси, псуват народа и имат наглостта не само да лъжат патологично, но и да искат още и още пак и пак. Хайде баста!

А, и да се съглася с коментарите по-долу - твоите коментари наистина потвърждават наличието на гербаджийски фалос някъде из персоната ти.

3162

5

Grigor Arssov

14.06 2021 в 21:09

ТИ ДА ВИДИШ.....
"„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”, заяви Радев."

105

3

Имe на профила

14.06 2021 в 20:50

600 000 000 народна парà опраскали гербавите само по това "локвено" направление.

105

2

Имe на профила

14.06 2021 в 20:47

vas_sashka иди да направиш една свирка на тулупа от Банкя.
Видяхме ясно.
ТРИ локви "ремонтирани" за 8 милиона.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика