Психиатър влезе в листата на ГЕРБ в Кюстендил, водач е министър Терзийски

OFFNews Последна промяна на 01 март 2021 в 13:21 4760 0

ГЕРБ ще се яви на предстоящия вот с една силна и добре балансирана листа. Всички кандидати в нея са уважавани и доказали се в своята сфера на дейност експерти. Това са хора, които ще работят отдадено за областта и за своите родни места.

Това заяви областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Даниел Данчев, след регистриране на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за предстоящия вот на 4-ти април. 

Той даде заявка, че ГЕРБ ще води една позитивна кампания, с фокус върху направеното и изпълнените ангажименти от страна на политическата сила. 

Водач на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС е министърът на вътрешните работи Христо Терзийски. Втори е Даниел Александров - 29-годишният дупничанин е медалист от европейски и световни първенства по борба. Председателят на Общински съвет – Кюстендил и адвокат, с дългогодишна практика, Михаела Крумова е трета в листата на коалицията. Люба Пашова е четвърта – журналист, с повече от 20 г. стаж в БНТ. Анелия Любенова – Мандалска е следващата в листата на коалицията. Тя е областен председател на СДС, икономист и общински съветник в ОбС - Кюстендил. Общинският съветник от ОбС - Дупница и психиатър доктор Александър Паризов също е част от листата на ГЕРБ – СДС. Седма е 28-годишната фармацефтка от община Сапарева баня Мишел Виячева. В листата на коалицията е и Станислав Тенев – началник на Общинската служба по земеделие в Бобов дол. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови