"Протестна мрежа" излиза пред НС заради Изборния кодекс

OFFNews 24 април 2016 в 21:00 6967 15

"Протестна мрежа" не харесва предлаганите промени в кодекса

Протест срещу промените в Изборния кодекс (ИК) свикват от "Протестна мрежа". Той ще е във вторник пред сградата на Народното събрание в София. На страницата си във фейсбук организаторите обявиха:

„Излизаме на проест във връзка с вече приетите промени в ИК, които:

- Ни задължават да гласуваме

- Отхвърлят район чужбина

- Ограничават възможността за гласуване от чужбина

- Ограничават значително възможността за успешен Референдум

- Имат за цел да запазят статуквото

- Заявеното вече желание да "опраскат" електронното гласуване, чрез прибързаното му въвеждане и вероятен дирижиран провал още през тази година“, написаха от "Протестна мрежа".

От неправителствената организация припомнят на депутатите, че суверенът ги е изпратил там, където са сега и се заканват, че всеки опит технически да се орежат правомощията на суверена няма да остане без последици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

15

Blagodatka Dushanova

27.04 2016 в 10:25

№ 13-Костов няма нищо общо с "протестна мрежа"...И добре,че беше Костов иначе щяхме да гледаме Европа и НАТО през крив макарон...и щяхме да се редим по ръст на икономиката първи отзад напред...и всяка сутрин щяхме да се кланяме пред портрета на путин-другият бащица!България тръгна назад с идването на кобургота!От тогава ДС пое властта в ръцете си та до днес!...Всичко друго са лъжи и заблуди и изкривяване на най-новата ни история!

13340

14

Blagodatka Dushanova

27.04 2016 в 10:17

Никога няма да изляза с "протестна мрежа"!Те ни го натресоха с предишните си протести!Зор да свалят орешарски ,че било ляво правителство,а ни докараха гербарите,които никога не са били "дясна" партия и управлинието им никога не е било дясно!От самото им създаване ДС ,чрез своите послушни медии внушаваше на обществото ,че герб били "десни"...Да,ама не,каквато беше крилатата фраза на Бочаров!Това е най-успешният проект на ДС за фалшивото дясно в България и чрез него да контролира политиката в държавата.Който приеме моята теза за фалшивото "дясно" ще разбере,че всичко ,което става в България вече има своето обяснение.Никога не излизам с "протестна мрежа"...

12004

13

Nikeboot

25.04 2016 в 17:01

Вие глупави ми соросидчета не си ли го набихте в тъпите главици, че Костов ще се върне на власт когато Земята бъде разрушена. А и доколкото си спомням вие върнахте Тиквата на власт и понеже явно ви беше обещал нещо и после ви го наби брутално, сега няма да мирясате докато не го свалите. Стойте си там при Прокопиев и Костов, че ако не са те голям глад ви чака. Лошото е че и много известни личности се продават като вас на същия този Прокопиев, но гладът явно е голям.

12042

12

Judeva

25.04 2016 в 13:11

И аз ще ходя на протеста, защото не напишете статия и за мен. Миналия път също бях на протеста, но нищо не казахте.

12129

8

Психодесен

25.04 2016 в 00:00

Изключително неприятни личности искат пак да яхат евентуалните протести. Повръща ми се от всички грантаджии.

12881

7

Иван55

24.04 2016 в 22:56

Бариерите пред гласуването и пред референдума предизвикват омерзение. Дребни сметки на дребни души. Протестът в случая е основателен.
 
X

Да помогнем на украинските деца!