Протест срещу посещението на Джон Кери

OFFNews 15 януари 2015 в 10:19 4667 24

Протест срещу посещението на Джон Кери у нас

Протест срещу посещението на Джон Кери в София се организира в социалната мрежа. Протестът е под надслов: "Джон Кери, върви си у дома! KERRY, GO HOME!!", съобщи БГНЕС.

Протестът се организира от симпатизанти на "Атака". 

Към момента повече от 700 души са потвърдили участие в него. Той ще се проведе в 12 ч. в столицата пред Българска народна банка, до огражденията за сигурност.

Организаторите на протеста питат: "За какво идва Джон Кери? Със сигурност не е за добро! Има три сигурни теми: 1. Ще натиска за добив на шистов газ. 2. Ще опита да ни въвлече в готвената война срещу Русия. 3. Ще настоява да приемаме още имигранти. И трите са катастрофални за нас. Много е вероятно дa нaстоявa и зa бългaрско одобрение нa TTIP..."

"Да покажем на Джим/Джон Кери, че не е желан в България!", призовават още организаторите. Те съобщават, че от страна на Фейсбук или други служби и институции се правят опити протестът да бъде провален.

Събитието е нaдпaртийно. Не се допускaт никaкви пaртийни символи, знaчки, знaменa и пр. И некa се вее единствено българският нaционaлен трибaгреник! Некa ни обединят бългaрските нaционaлни интереси! Събитието е съгласувано със Столична Община и МВР София, се казва още в съобщението във фейсбук на организаторите на протеста.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!