Quantcast

Протест срещу посещението на Джон Кери

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2015 в 10:19 3951 24

Протест срещу посещението на Джон Кери у нас

Протест срещу посещението на Джон Кери в София се организира в социалната мрежа. Протестът е под надслов: "Джон Кери, върви си у дома! KERRY, GO HOME!!", съобщи БГНЕС.

Протестът се организира от симпатизанти на "Атака". 

Към момента повече от 700 души са потвърдили участие в него. Той ще се проведе в 12 ч. в столицата пред Българска народна банка, до огражденията за сигурност.

Организаторите на протеста питат: "За какво идва Джон Кери? Със сигурност не е за добро! Има три сигурни теми: 1. Ще натиска за добив на шистов газ. 2. Ще опита да ни въвлече в готвената война срещу Русия. 3. Ще настоява да приемаме още имигранти. И трите са катастрофални за нас. Много е вероятно дa нaстоявa и зa бългaрско одобрение нa TTIP..."

"Да покажем на Джим/Джон Кери, че не е желан в България!", призовават още организаторите. Те съобщават, че от страна на Фейсбук или други служби и институции се правят опити протестът да бъде провален.

Събитието е нaдпaртийно. Не се допускaт никaкви пaртийни символи, знaчки, знaменa и пр. И некa се вее единствено българският нaционaлен трибaгреник! Некa ни обединят бългaрските нaционaлни интереси! Събитието е съгласувано със Столична Община и МВР София, се казва още в съобщението във фейсбук на организаторите на протеста.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.01 2015 в 11:36

НА 9 март 1985 БЕШЕ ИЗВЪРШЕН КЪРВАВИЯ АТЕНТАТ ОТ ИСЛЯМСКИ МАЙЦЕУБИЙЦИ И ДЕТЕУБИЙЦИ НА ГАРА БУНОВО! ТАЗИ ГОДИНА, 2015, СЕ НАВЪРШВАТ 30 ГОДИНИ ОТ УЖАСНОТО СЪБИТИЕ! ДА НЕ ЗАБРАВИМ! ДА ПОЧЕТЕМ ЖЕРТВИТЕ, КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЧИТАТ ЖЕРТВИТЕ СИ! НЕ НА ПОЛИТ-КОРЕКТ-ПЕДЕРАСОРИЯТА! ПРЕДЛАГАМ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА ДПС И ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА БСП-БОЛШЕВЯСАЛИ ДА СЕ СЛОЖАТ ПАМЕТНИ ПЛОЧИ С ТЕКСТ "ТУК Е ЛЕГОВИЩЕТО НА ТЕЗИ, КОИТО ОПЛЕТЕНИ В СОДИМИЯ И ГНУС СЪБРАХА НЕВИННИ И ПАЛАЧИ, УБИЙЦИ И ЖЕРТВИ В ИМЕТО НА ЗАБРАВА СРЕЩУ ПАРИ! ПРОВОКАТОРИ, ДОНОСНИЦИ, УБИЙЦИ, КОМУНИСТИ И ИСЛЯМИСТИ ПРИЧИНИХА БЕЗБРОЙ СТРАДАНИЯ НА ТУРЦИ И БЪЛГАРИ И СЛЕД ТОВА СЕ ЦЕЛУНАХА ПРЕД БУРЕТО СЪС ЖЪЛТИЦИ! НИЕ ПОМНИМ!"

ЛЕВИ, ДЕСНИ, ТУРЦИ, РЕФОРМИСТИ, АПОЛИТИЧНИ, ПРОТЕСТЕРИ И АНТИ... ПОМНЕТЕ ТАЗИ ДАТА, ЖУРНАЛИСТИ, ПИСАЧИ РЕПОРТЕPИ, МРЕЖОВИ АКТИВИСТИ... СОБСТВЕНИЦИ НА САЙТОВЕ, ЩЕ МИНЕ ЛИ ТОЗИ ДЕН В ЗАБРАВА?

15.01 2015 в 21:52

sottozero, правителството подаде оставка заради протестите.

15.01 2015 в 13:08

Смешниците, които останаха покрай Болен да му се вързват на брътвежите... :) Тъжна гледка на промити мозъци.

15.01 2015 в 13:04

Хаха, поднулевият продължава с бисерите си! За него щом идва някой на визита или пък щом наш политик отива на визита, е за да получават нашите заповеди. Този жалък червен трол си мисли, че по света нещата се правят както се правеха по времето на СССР - със заповеди отвън. Друго тролският му мозък просто не може да си представи. Не е за чудене - като си закърмен с кретения, си оставаш кретен за цял живот!

15.01 2015 в 12:55

Смях!!!
Това дори не са полуидиоти те са напълно завършени идиоти начело с shemale-а - волена сидерова!

15.01 2015 в 12:43


Точно така, "Вуйчо ви", 25 годишното ви лакейство ви доведоха до просперитет и независимост, затова смърдели като теб ни предлагат да оставим статуквото и да продължим по същия начин.
За същият СВОБОДАТА значи да получаваш нареждания от Белия дом и Брюксел. Точно затова, вуйчо, твоите деца ще имат робската ти психика и единственото, което ще ги прави свободни, е троленете в Офнюз и разходките като метилява овца по софийските улици, претенцизно наречени протести.

15.01 2015 в 12:33

@oldbabuger13, новината е много притеснителна. Остава да се молим за топло време.
Фактически газа все още не е спрян, и това е разпореждане да се приведе системата в готовност за спиране. Руснаците изтъкват опасенията си, че "е възможно Украйна да започне още през тази седмица кражба на газ от транзитираните количества. Притеснява ги, че количествата за поддържане на транзита са вече употребени и в скоро време транзита технически няма да може да се осъществява или ако се осъществява ще бъде за сметка на транзитираното количество. С други думи украинците ще започнат отново да крадат и те се подготвят за спиране при такъв развой на нещата."
Да припомним, че Киев не може да си закупи 1,8млрд куб.м. газ поради липса на средства и да си върже енергийния баланс до 01.01.2015г.

15.01 2015 в 12:31

sottozero е трагично отчаян от невъзможността да се изяви като събратята си от 17 ноември в Гърция и напъните му на политическата дизентерия,която го е обхванала,граничи с манталитета на форумен терорист.Глас вече не му остана на горкия.Игнорирайте го тотално;нека вие срещу СВОБОДАТА .Но ако за себе си той е жалък ,за децата си върши престъпление,защото насочва усилията им към търтейство и разруха.

15.01 2015 в 12:14

Хехе, вашите дела ги видяхме - под пластмасовата масичка! :D

15.01 2015 в 12:10


Защо да свиря отбой. За мен винаги глупавите робски протести са били безмислени.
Вие като обикаляхте 2 месеца като овци по паветата, нещо случи ли се?
Дела трябват, дела, затова се надявах на Джимката да му отскочи тиквата в асфалта.