Протест на ВМРО и НФСБ пред сградата на ЦИК

ОFFNews Последна промяна на 28 септември 2014 в 12:37 1516 1

Снимка Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО

Представители на "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" излязоха на протест пред сградата на ЦИК в центъра на София в 12 ч.

Събрали са се около 50-60 души, съобщи "Фокус".

Те протестират заради отказа на Централната избирателна комисия да се съобрази с решение на Върховния административен съд, което отмени решението на ЦИК за разкриване на секции в Турция.

"Събираме се пред сградата на ЦИК на пл. Независимист 1 да покажем за пореден път, че изборните секции в Турция са незаконни! Елате с нас! България над всичко", гласи призивът за протеста, публикуван във Фейсбук страницата му.

Сградата на ЦИК е оградена с метални съоръжение и полицейското присъствие е засилено в района. Движението по бул. „Цар Освободител” се осъществява нормално.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.09 2014 в 13:25

Вече без пари нема кой да вее байраците, та останаха само "войводите"! Нещо намирисва, че май ДС-агент "Иван" от ДС-ПАРИЧНИЯ фронт "Чшае шукарие" [ http://www.skat.bg/preda.php?predID=39 "> си прави устата за още пари от руско-сръбско-турската олигархия чрез КТБ (ДПС), както с техни пари палето му Джамбазе-менгян Конекрадски стана "консерватиен" евро-депутатин заедно с Бареков! Другата надежда на ДС-побългарения влашки циганин-албинос за лична предизборна заработка е от средите на роднините си в Мешерето, но и от там май отговорът е "Нанай"!