Промените в Конституцията, бюджетът и добрите знаци за Шенген ни дават увереност, заяви Денков

OFFNews 20 декември 2023 в 11:20 1469 0

Николай Денков

Снимка БГНЕС/Стефан Василев

Николай Денков

Министър-председателят Николай Денков заяви, че в последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с добрите знаци за Шенген, дават увереност на управляващите, че усилията ни водят към успех, а хората усещат грижата за тях.

Преди началото на днешното заседание на Министерски съвет Денков коментира, че настоящото управление има смисъл, само ако хората усещат промяната и грижата за тях, предаде БТА.

Николай Денков посочи, че резултатите от три социологически изследвания, публикувани през последната седмица, показват, че българите гледат все по-уверено напред – 2/3 от хората се чувстват щастливи, а повече от половината вярват, че новата година ще бъде по-добра за тях.

"Днес е Игнажден и народът вярва, че какъвто човек влезе в дома ти, такава ще бъде и следващата година. Оптимист съм, защото при нас влязоха младите художници от Втора английска гимназия и 48-мо училище в София, както и коледарчета от основното училище в село Лозен", заяви Денков. 

Министър-председателят пожела на всички да посрещнат коледните празници доволни от усилията, които ни обединяват, по-смирени пред различията и с вяра, че успехите идват, когато посрещаме предизвикателствата заедно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews