Проф. Маринов: Румен Радев е одобрил само бюджета на президентството

"Държавният глава не е получил официална информация за контакт с болен от COVID-19, преди да замине за Естония"

OFFNews 28 октомври 2020 в 09:47 2064 3

Президентът Румен Радев е одобрил само парите за президентството в проектобюджета за 2021 г. Той е малко над 8 млн. лева, такова съгласуване се прави от всеки първостепенен разпоредител. 

Това заяви проф. Александър Маринов, който е председател на Стратегическия съвет към държавния глава, по бТВ. Той нарече „нахална и глупава лъжа“ думите на управляващите от вчера, че Румен Радев е съгласувал с тях проектобюджета за 2021 г. 

Радев не е получил официална информация от РЗИ, че е бил в контакт с болен от COVID-19, преди да замине за Естония, обясни проф. Маринов скандала с визитата на президента, която приключи предсрочно. 

Доколкото разбрах, някой го е уведомил с есемес, но няма официална комуникация, допълни той. Според него е било нормално Румен Радев да присъства лично, тъй като страната ни поема председателството на инициативата „Три морета“ – домакинство, срещу което МВнР е работило активно, смята проф. Маринов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

3

Sashkavas

28.10 2020 в 16:34

Христо,

- не бъркай смс със съобщение във форума!
- Благодаря за съвета, но вече съм бил в офис на МЕНСА, но това няма значение, защото може IQ-to да ти е 150 и пак да си идиот.
- идиот идва от Гръцкото идиотас, което означава гражданин на демократична град държава, който няма никаква професионална квалификация, и в резултат на което не може участва в заседанията на парламента (в който по право участват всички граждани с професия). На латински, пък просто значи необразован човек.

Други съвети имаш ли ?

Това което имах в предвид за „мъжкото“ поведение на втория мъж на първата дама, че като бивш военен като загази, се опитва да го играе на устав – не е следвана точка Х от устава, значи отговорност не нося. Та устава е спазен, протокола и етикет не и в резултат поведението му беше правилно оценено от домакините и те любезно му посочиха врата. Но това за чичлемето няма значение, защо цялата му кариера е базирана на криене за устава и прехвърляне на вината на други хора и подчинени.

11936

2

Христо Венев

28.10 2020 в 16:07

Sashkavas, съвсем отговорно ще те уведомя с SMS за това, че си идиот, от закръглените. Ще отидеш ли в офиса на МЕНСА да ти измерят IQ-то?

1894

1

Sashkavas

28.10 2020 в 11:48

Ключовата дума е официално - някой го е уведомил с есемес, но няма официална комуникация! Леке мамино, мъж ама на жена си. Тъпо и безотговорно същество. За бюджета - същата опера. Тоя отговорност не поема а само по-чести!

И искате да поверите цялата власт на това недуразумение на природата ?
 
X

Подкастът на OFFNews