Президентът призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му чат с Бобоков

Георги А. Ангелов 02 юли 2020 в 18:20 4279 1

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщи прессекретариатът на президента.

"Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно. В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков," заявява президентът.

Днес Бобоков декларира пред бТВ, че не разполага с телефона на държавния глава. От прокуратурата пуснаха част от корепонденция межди двамата с обясниени - "горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия" и уточняват, че ще продължи анализът на информацията.

На 29 септември в 16:15 ч. Бобоков изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

1

order

02.07 2020 в 22:26

Ба….. Гошефф и ква стана, тя!!!!!

"Пламен Бобоков: "Това, което казах и продължавам да твърдя е, че нямам телефоните на Президента в устройствата, иззети и задържани от Прокуратурата, а не че не го познавам или не съм си писал с него. Въпросът, който увисва в пространството и никой не желае да зададе е: Тогава от чий телефон, след като не е от моя, са взети въпросните щедро разпространявани чатове? Дали пък не е от телефона на Президента?""
https://bntnews.bg/news/poziciyata-na-plamen-bobokov-za-novite-chatove-razprostraneni-ot-prokuraturata-1063257news.h tml