Правителството смени още 7 областни управители

OFFNews Последна промяна на 10 септември 2014 в 11:57 6980 3

На днешното си заседание кабинетът смени още седем областни управители.

Като областни управители на Софийска област и на Силистра бяха освободени Емил Иванов и Насуф Насуф след подадени от тях заявления.

С решение на кабинета постовете си освобождават и Георги Рачев (Велико Търново), Николай Григоров (Габрово), Стоян Ненчев (Разград), Емел Мустафова (Търговище) и Венцислав Венков (Шумен).

Областен управител на Софийска област става Юлиян Леков. Той е бакалавър по бизнес администрация и стопанско управление от Колежа по икономика и администрация в Пловдив, в момента следва публична администрация в Стопанската академия „Д. Ценов”. Управител е на дружество за търговия и услуги.

Начело на областната управа в Силистра застава Стоян Бонев, който в последните години работи като началник отдел и главен инспектор в ИА „Главна инспекция по труда” в града. Магистър е по счетоводство и контрол от СА „Димитър Ценов”.

Георги Камарашев поема областната администрация във Велико Търново. Той е професор в катедра „Национална и регионална сигурност” в НВУ „Васил Левски”. Завършил е ВНВАУ в Шумен, както и ВА „Г. С. Раковски”.

Лиляна Хранова – Петкова е новият областен управител на Габрово, досегашен главен секретар на областната дирекция „Земеделие”. Завършила е електронна техника във ВМЕИ – Габрово.

Областен управител на Разград става Илиян Драмалиев, началник отдел „Контрол на храните” при ОДБХ – Разград. Ветеринарен лекар е от Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора.

Севда Ерменкова, която застава начело на областната администрация в Търговище, вече е била заместник областен управител в периода 1999-2001 г. В момента е регистриран земеделски производител. Тя е зооинженер от ВИЗВМ – Стара Загора и магистър по финанси от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” – Велико Търново.

Областната управа в Шумен ще бъде оглавена от Петко Шаренков – старши експерт във факултет „Артилерия, ПВО и КИС” към НВУ „Васил Левски”. Завършил е ВНВАУ – Шумен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.09 2014 в 16:50

Браво Близнашки, не повтаряй грешката на ГЕРБ и Бойко Борисов. Турците сложиха свои хора на всички позиции в държавната администрация до най-ниското ниво. Това е заплаха за националната сигурност от ислямизация. Одобрявам действията на временното правителство

10.09 2014 в 17:03

Браво на правителството! То е на власт,за да бъде главорез. Нищичко, ама нищичко друго. И като такова, назначено САМО за 3 месеца, го прави чудесно!То подклажда само омраза и усещане за несигурност и отчаяние. Но...на кой му пука- сменяй!!! Това можеш, това правиш! Като дойдат следващите, и те това ще правят! И така, до като не остане жив човек е обрулената от алчни ненормалници България!

10.09 2014 в 15:16

Чисти тая сган!