Правителството е стабилно, категоричен е Цветанов

OFFNews 16 декември 2017 в 16:23 4710 3

Правителството е стабилно, категоричен е Цветанов

Правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ е стабилно и ще работи за пълен управленски мандат. Това коментира председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в обзорното предаване „Годината“ по Дарик.

Преди два дни в медийно участие вицепремиерът Валери Симеонов критикува министър-председателя Бойко Борисов и министъра на туризма Николина Ангелкова заради казуса с втория лифт на Банско.

Все още няма решение, не се знае какво ще бъде то и дали ще се изпълни искането на бизнеса за строителството на втори лифт.

„Правителството е стабилно. Преди шест-седем месеца имахме възможност да чуем гласа на хората, те определиха тази коалиция да бъде с 4-годишен мандат. И в момента, разбира се, че напрежението, което би могло да възникне в този 4-годишен мандат, ще даде допълнителна гаранция за стабилността на тази конструкция, в която може би от време на време ще има и определено напрежение“, каза Цветанов.

Той сподели, че е говорил с "Обединените патриоти", имал е разговори и с народните представители от НФСБ, както и с Валери Симеонов и смята, че нещата ще бъдат успокоени и ще се нормализират.

В ефира на Дарик Цветанов обяви, че според него думата на 2017-та е „стабилност“, а политикът за изминалите 12 месеца е българският еврокомисар Мария Габриел. За зам.-председателя на ГЕРБ събитието на година е подписването на договора за добросъседство с Македония.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12038

2

косата

16.12 2017 в 17:45

Стабилна липса на реформи, стабилно крадене от еврофондовете, стабилно ползване на КНОПИ и Прокуратура за бухалки ...