Прав ли е Панов, че Радев е фалшив герой? Отговорът на Атанас Атанасов

OFFNews 08 октомври 2021 в 23:05 7019 2

Снимка Сергей Антонов/OFFNews

"Вижте, Лозан Панов е съдия, той цял живот е писал решения, присъди и ги е обосновавал". Така съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов коментира пред БНТ тезата на Лозан Панов, че президентът Радев "фалшив герой".

Панов е наш съмишленик. Той е с твърд и последователен характер. Той е достойният наш кандидат, каза Атанасов.

Лидерът на ДСБ коментира още, че е бил "разтресен" от инициативния комитет, издигнал Радев, в който присъстват 27 души - сътрудници на Държавна сигурност.

Атанасов обаче отбеляза, че "Демократична България" признава и полезните ходове на Радев, в това число и това, че той пръв се е обявил срещу "тежките корупционните схеми на ГЕРБ".

Лидерът на ДСБ уточни, че въпреки че Петков и Василев на няколко пъти са заявявали в медиите, че ще сключат предизборно споразумение с ДБ, той не е получавал покана за такива преговори.

Атанасов е на мнение, че сега няма основа за воденето на някакви разговори, тъй като "Продължаваме промяната" все още нямат официална политическа програма.

БСП е сложна тема, но в интерес на държавата сме готови да участваме в мнозинство. Но е важно с кой мандат, с каква програма и с какъв състав на правителството. Ако конфигурацията на парламента създава такива условия, трябва да преговоряме, каза съпредседателят на "Демократична България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

09.10 2021 в 09:24

Да,то се вижда какви решения е писал-само глупости,неистини и изопачаване на истината....Който и каквото да казва,ако не беше Радев и досега Мутрягата щеше да се вее на бял кон....След една година и два Парламента вече е лесно да се говорят всякакви небивалици,а и хората позабравиха какво беше...Бай Лозан май разчита на това,а явно има и особености на характера,които го карат да говори дивотии и да налива масло във воденицата на кирливия професор и дегенератите от ГЕРБ....по-лошо от това - здраве му кажи....и те така....