ПП-ДБ закриха кампанията: Стойте си вкъщи и ще получите ГЕРБ, ДПС и ИТН. Добре ли е?

Има опасност да пратим в ЕП няколко путинофили, които да срамят България, каза Атанас Атанасов

Ружа Райчева 07 юни 2024 в 18:17 6245 11

Христо Иванов в Народното събрание

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Христо Иванов

"Продължаваме промяната - Демократична България" закриха предизборната си кампания пред Народния театър "Иван Вазов".

В рамките на близо два месеца коалицията проведе открити разговори в над 30 населени места в България и чужбина пред близо 20 000 души в името на мнозинство за една нормална европейска България. Лидерите представиха визията за България, в която българите живеят по-добре - доходите растат, неравенствата намаляват, има справедливост за всички и хората остават в страната си, заявиха от пресцентъра на коалицията.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков заяви, че се надява на тези избори да изненадат всички социолози. "Приятели, играем за победа", каза той.

"Самият Бойко Борисов знае, че колкото и да се демотивирани, объркани и ядосани хората - утре ще си зададат няколко въпроса - защо, аджеба, ако бяха направили такъв тежък компромис ПП-ДБ, беше ликвидирано управлението? Може би тези хора наистина не се отказаха от реформите и са следили за най-важното нещо - борбата за това България да се промени. Затова сме на тези избори", заяви Христо Иванов.

По думите му всички са били срещу ПП-ДБ по време на предизборната кампания, защото само те предлагат истински реформи.

"Като видят хората алтернативата ГЕРБ+ДПС+ИТН - как е, добре ли е? Я, си стойте вкъщи да го получите това нещо. Пожелавам ви хубаво време в неделя, за да ги потопим!", призова Христо Иванов.

"Има опасност да пратим в ЕП няколко путинофили, които да срамят България. Затова гласувайте за нашите кандидати", призова Атанас Атанасов. Той добави, че спешно трябва да се реформират службите. 

"Ако искате доходите на българските граждани да растат и да настигаме по-бързо средните европейски доходи - гласувайте за нас в неделя", допълни бившият финансов министър Асен Василев.

На площада пред Народния театър свирят Д2 и No More Many More:

    Ружа Райчева

    Ружа Райчева завършва "Политически мениджмънт и консултиране" в СУ "Св. Климент Охридски" през 2023 г. с отличие. Преди това се е занимавала с класическа музика и театър. Интересува се от вътрешна политика, медии, култура и международни отношения.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    11920

    12

    Buriata

    16.06 2024 в 10:25

    Това, което иска ДБ е всъщност да вземе от парите на всички българи, за да си направи малко ПР сред своите избиратели, защото се задават избори. Не виждам как наливането на едни пари, ще реши проблеми трупани с години. Трябват реформи, но няма кой да ги направи.

    50

    11

    Far Rider

    08.06 2024 в 08:51

    Да си спомним, че тази партия влезе в политиката с помощта на пРезидента. Че, Кирцата подаде декларация с невярно съдържание за което се носи НАКАЗАТЕЛНА отговорност. Че, с помощта на приятелите от ДС на татко му, не му беше потърсена НИКАКВА отговорност. Да си спомним яростната съпротива срещу прекратяването на дерогацията за руския петрол. И още цял куп такива "радостни" факти. И после да гласуваме.

    -393

    10

    br.bravo

    08.06 2024 в 08:22

    Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Само се чудя на недалновидността на Х. Иванов какво прави с тези от ПП!?

    -7495

    9

    Люгер Химарс

    08.06 2024 в 01:16

    The Pain. It Is Shapeless

    8774

    8

    flatko

    07.06 2024 в 22:25

    Браво на гербаджийските и копейските тролчета, че се преброихте под новината. Знам, че мечтата ви е да влезем в евразийския съюз и Баце от джипката да ви бие с пръчка сутрин за назидание, но за щастие не сте толкова много.

    -7495

    6

    Люгер Химарс

    07.06 2024 в 21:25

    Independent Skateboard Trucks

    300

    5

    демотиватор

    07.06 2024 в 21:07

    Да отидем в неделя на църква да се помолим, па и вощеничка да запалим на ниското, за грешната душа на споминалата се коалиция Шарлатанска (с) ... (ジ)

    110

    4

    Merc

    07.06 2024 в 20:24

    Май скоро Ристю и компания наистина ще си останат в къщи , вместо да ходят в Народното събрание.
    Сега избирателите им пак ще са виновни , за очертаващия им се изборен провал в неделя.
    Иначе са в бяла премяна. Нито дума за мазните кафета...
    Жалкари....

    1005

    3

    craghack

    07.06 2024 в 20:02

    Ако бяха устискали на желанието да са във властта сега можеха да се борят за първото място...
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх