Последният ден на 42-то Народно събрание в снимки

Парламентът работеше в трудна среда и имаше кратък живот, отчете заместник-председателят на НС

Ивайло Анев 04 август 2014 в 18:12 8099 4

Снимка Ивайло Анев

Народните представители си тръгнаха и с подарък – стъклена чаша за кафе.

Мая Манолова удари последния звънец на 42-то Народно събрание. Това стана, след като депутатите приеха актуализацията на бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

„Парламентът работеше в трудна среда под засиления контрол на гражданското общество и имаше кратък живот. Да си пожелаем успешна предизборна кампания“, каза заместник-председателят на парламента.

За разлика от последния ден на предишните парламенти, този път последното заседание не завърши с обща снимка пред сградата на НС, а депутатите, останали на дебата, се снимаха заедно в пленарна зала. Народните представители си тръгнаха и с подарък – стъклена чаша за кафе.

Малко след края на заседанието депутатът от ПГ на „Атака” Миглена Александрова захвърли в кулоарите на Народното събрание чанта на напусналия партията Димитър Аврамов.

„По повод мистериозно изчезналата чантичка на г-н Аврамов, искам да кажа, че тя не е напускала стаята на „Атака”, заяви Александрова.

Това, че г-н Аврамов се срамува да дойде и да си я вземе, е негов проблем. На нас тази чантичка не ни трябва, но очевидно на г-н Аврамов му е много важна, защото може би вътре са „30-те сребърника”, за които се продаде, а може би вътре са и „30-те сребърника”, за които се продаде г-н Монев. На нас тази чантичка не ни трябва”, допълни Миглена Александрова.

След това тя захвърли чантата пред стаята на независимите народни представители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!