Quantcast

Посланикът на Русия: Страната ни иска мирно разрешение на ситуацията в Украйна

ОFFNews Последна промяна на 02 март 2014 в 12:39 5685 38

Юрий Исаков
Руският посланик Юрий Исаков

Русия е за мирно разрешение с политически средства на ситуацията с Украйна, заяви посланикът на страната у нас Юрий Исаков в интервю за агенция "Фокус".

"Русия винаги е заемала и ще заема ясна и последователна позиция по отношение на уреждането на международни конфликти въз основа на международното право и резолюциите на Съвета за сигурност на ООН. Страната ни иска съществуващите проблеми да бъдат решени чрез мирни и политически средства. Русия е принципно против намесата във вътрешните работи на Украйна. Ние очакваме, че всички партньори ще се придържат към подобна логика", каза посланик Исаков.
Опасно и контрапродуктивно е да се налага на Украйна изборът „или с нас, или срещу нас”, посочи дипломатът.
„Ние искаме да разберем каква ще бъде програмата на новосформираното от Майдан правителство, включително по отношение на стабилизирането на икономиката. Много е важно да се осигурят нормални условия за възстановяване и развитие на страната, което на свой ред изисква незабавно прекратяване на всякакво насилие, възстановяване на закона и реда и националното помирение”, каза посланик Юрий Исаков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.03 2014 в 10:46

До №34
Степан Бандера е бил хвърлен в концлагера Заксенхаузен от Хитлер, защото е отказал да се включи във военни действия на вермахта! Същият Бандера, имащ много последователи - украинци, се е противопоставял, вкл. с въоръжени отряди на внесената от комуно-русите болшевишка диктатура в родината си! Преди години, една рускиня ме нарече фашист за това, че й направих забележка за пикаещото й на вратата куче! Характерно е за нечовеците-болшевици да наричат всеки, който не ги обича фашист или нацист! Сегашните последователи на Бандера, са просто борци за независимост на Украйна!Нео-нацисти могат да ги наричат само и единствено комуно-азиатската сган и нейните слуги тук в България. Хората трябва да знаят истината, а тя е, че същите комуноиди тук ще нарекат всеки българин нацист или фашист, който се опълчи срещу евентуална руска инвазия дори и в България!

03.03 2014 в 00:08

... др. Скорчев, при цялото ми уважение, но се
се вижда и с невъоръжено око, че именно Съветското чиновничество не се е поучило от гршките си в миналото... а путин е престъпник, вор в законе... и при "воровете" правилата и целите са съъъъъвсем, ама съвсем различни... четете повече източници, моля :)
с Ув.: Саша

03.03 2014 в 00:01

... сори за пропуснатите буквета :)
не скивам веке...старост - нерадост ... хахахахахахахаха

02.03 2014 в 23:59

ПОЛЯнюз, в голени грешки си се Омотала, пиленце...
нито ми е кеф за долара, нито като да не ме е еня за руснаците... ма не е лошо да понамалиш кряскането и да говориш по "същество" и с показване на източници...ако ще е дискусия... инак --- на зла ПОЛЯ - зъл ПЪРТ...
а какво казват независимата раша-преса... казва, че това си е разработка на украинските служби по смяна на клановете във властта, омон и титушките са "свършили" цялата мръсна работа... путльо щял бил на украински гръб да подскаже на сънародниците какво ги чака ако не го слушкат, а и да изкяри некои кинти... ама баба Мекел май му сви перките... ей на:
http://lenta.ru/
и още:
http://lenta.ru/columns/2014/03/02/jump/

айде, лека...до утре :)

02.03 2014 в 23:53

И Русия и България направиха аналогични исторически грешки. Русия, призна част от своята територия наричана в миналото окраина, покраина за държава УССР. България призна част от своята територия за държава Бивша Югославска Република Македония. И както е бивша, така тормозят българите за благодарност. Същото е и в бившата УССР - Украйна. Там бандеровци, разбирай про-нацистите, тормозят останалото славянско население. Защо Израел мълчи? В Украйна е пълно с юдаисти, които ще попаднат под ударите на бандеровци. Но изглежда, че главната цел на американо-европейския заговор, т.е. на световната финансова олигархия е да се разграби Русия. Русия е в пълното си право да се защити, така както намери за добре. И Карл-12, и Наполеон, и Хитлер си строшиха главите в Русия. Европа е в силно наведена позиция към САЩ. Русия не трябва да се притеснява от дъртата европейска курва. Тя е много бедна курва. Достатъчно е да и се спре газта, за да го разбере.

02.03 2014 в 23:22

Кои са националистите?
2011:
http://youtu.be/XlOnticWEVY

2012
http://youtu.be/xTveuLDXxkQ

2013
http://youtu.be/oOsBEgFYkMA

2014 Крим

02.03 2014 в 23:03

А да та питам що ти е кеф толкоз, от това, че ФЕД и Америка работи целия свят, дали ще можеш да споделиш? Или е просто от чист мазохизъм?

Но вЕрвай ми, нема да е още дълго, кефът ти :). Ще се наложи да се примириш, че доларът ще си замине най-сетне...

А в случая, в случая "Украйна не е важна. Украйна е генерална репетиция. Както каза Евгени Михайлов по Хоризонт, някои виждат Украина като плацдарм за "нападение" срещу Русия. Разбира се, нападението няма да бъде с оръжия. В мокрите си сънища западняците виждат как се разхождат из мъртвите сибирски полета, които вследствие на глобалното затопляне няма да бъдат толкова мъртви. Как из страната сноват Тексако, Шеврон, Бритиш Петролеум. Какво е това Газпром? Не му е мястото там. Т.е. сънуват онова, което беше започнато при Елцин и беше осуетуно от Путин."

И, както НАТО се ослушва и препоръчва да няма много очаквания от действията му, а Меркел все още мълчи по почина на Путин (даже и Израел мълчат), дали х'американците няма да се окажат сами на амбразурата? Пък ти пак си се кефи, ама не пропускай факта, че от вчера светът вече е друг и не пронадлежи само на американците.

02.03 2014 в 22:21

... *ооооупз, пропущиХ нящо... то и нафтата е с онли доларз котироФки... за сега в лаФките не се предлага...

02.03 2014 в 22:19

... ПОЛЯнюз... и баба Ванга ли включи в пропагандата... хахахахахахахаха
... ще се окаже, че ходиш и на фризьорка... хахахахахахахахаха

... ма, мацо, ма-ооооооооу... що УСДол? ... ма не си ли наясно, че дневно на борсата се премятат едни 3,5 -4 трилиона доларз... и, че 95% от него оборот минава през Чикаго... а да си чувала, че златото се продава/купува само и единствено срещу доларз... ама "покритие" не се предлага... и защо??? ли е така...
... мноо ми е кеф да се , дет викаше баба ми, милата, да се "замлатуем"... хахахахахаха

02.03 2014 в 22:12

И това ми хареса:

"...има твърде много чужди лайна, които са спрели да мислят, но не и да целуват американски и европейски задници."