Quantcast

Поптодорова: България няма полза да се меси в спора за името на Македония

OFFNews Последна промяна на 20 февруари 2018 в 08:30 3284 2

Снимка Ладислав Цветков, бТВ

България няма полза да влиза в спора за името на Македония, обяви Елена Поптодорова, дипломат и директор по евроатлантическите въпроси в Атлантически клуб, по бТВ. 

По думите ѝ проблемът с името на нашата съседка трябва да се реши с приемливо за Македония и Гърция име.

Според нея България трябва да се възползва от срещата Турция – ЕС, за да се покаже като добър домакин, но не трябва да се забравят отворените въпроси, които имаме с Турция. 

Според Поптодорова България все още не е в Шенген заради възприятията и представите, които имат другите държави за нас и за региона, които е трудно да се оборят.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21762

1

spirit оригиналът

20.02 2018 в 09:07

Всички телевизори почти едновременно говорят за доходите. Да ви кажа, сякаш съм в три различни държави. Постарах се да ги изгледам и изслушам. Николаев е като някакъв, малко ми е неудобно да го кажа, ама като някакъв дебил… Въпросите, които задава са толкова неадекватни и смехотворни, че накрая избута разговорът до извода, че сме стабилна държава, в която доходите растат…

Господин Хекимян е доста по-адекватен и някак маалко съпричастен. Ама не много. Оня с маникюра като че ли успя най-добре да се справи в гората от мизерия.

Изводът за мен е, че голямо бърборене, малко акъл, никакви резултати. Не можела държавата да се намеси и да регулира нормата на печалба на работодателите. Тя не може да се справи и със здравеопазването. Нито с опазването на реда. Или пък с образованието.

Аз предлагам да я закриваме тази държава, като не може, не може… Да не я тормозим повече. Помислете – ако я закрием ще изчезне и Елена Поптодорова. Струва ми се, че не е съвсем в ред жената. Ще изчезне и Боби Б.