Почти като ГЕРБ сбирка, ама... това, което имаме като Цветанов (снимки)

OFFNews 27 септември 2020 в 19:55 7189 3

Днес Цветан Цветанов окончателно излезе от ролята на вечно втория в партия ГЕРБ.

Той беше избран за председател на партия "Републиканци за България", а негов заместник стана българският бизнесмен от Чикаго Павел Вълнев, който беше собственик на телевизия Би Ай Ти. След като я продаде, медията със силно изразен опозиционер профил, бе скорострелно закрита.

1123 –ма симпатизанти присъстваха на учредяването на партията в Интер Експо Център в столицата. Оперният певец Георги Пандуров, живеещ над 40 години в Германия, изпълни химните на България и на Европа.

От "Републиканци за България" категорично заявиха, че сред приоритетите им ще са грижата за сънародниците ни в чужбина и гарантирането на правото им да участват в изборите чрез електронно гласуване.

Цветанов се обяви за предсрочни избори и критикува сегашното управление, на което липсвала "ясна посока на развитие". Бившият втори в ГЕРБ обеща при бъдещо участие в управление да не повтаря грешките.

Ето и снимки от събитието, което силно наподобяваше партийните сбирки на партията, която Цветанов напусна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10372

2

elbarbudo

27.09 2020 в 20:23

Не говорете така, той е от наште!

7014

1

Диди

27.09 2020 в 20:04

Цецо си осигури вече 1123 гласа за изборите! Е, ще му трябват още 50-60 хиляди и е вътре. След туй пак прегръдки , целуване на ръце, искане на прошки и ето ти Цецо във властта, в ролята на Каракачанско ... но... вече със собствена субсидия и вицепремирски пост.