Плевнелиев и Попова отчитат четвъртата година от мандата си

OFFNews Последна промяна на 21 януари 2016 в 06:30 1966 6

Държавният глава Росен Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова ще отчетат днес четвъртата годишнина от встъпването си в длъжност.

Двамата ще дадат пресконференция в 10.00 часа в Гербова зала на „Дондуков“ 2. Плевнелиев и Попова положиха клетва пред Народното събрание на 19 януари 2012 г., а на 22 януари встъпиха в длъжност.  

От днес започва последната им година на поста. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.01 2016 в 10:25

тия двамата са като мангуста и кобра. Скоро червендалестите "тамплиери"-дюстабанлии с миризливи цървуле наградиха Кобрата с някаква смехория - нещо сабя-френгия ли, шиш за барбркю ли - неръждавейка някаква. И за какво, за туй че не спи и дебне да клъвне мангустата: Обаче мангустата е пъргаво животно, има естествен имунитет към змийската отрова и май скоро ще ѝ щракне зъбки зад отровната глава.

21.01 2016 в 10:14

"Не е ли това просто един ИЗЛИШЕН ЛУКС?"

Да беше питал тия работи заедно с нас през 1990-та, когато неуките социалистически правни "корифеи" като Корнезов списваха тоя парцал, Балканский.

Ама тогава бехте заети да викате "много сме, млади сме" и не ви остана време да мислите и да питате.

21.01 2016 в 08:45

Че попова се отчита всеки понеделник и четвъртък в хотел Берлин.
Какво ще ни говори на нас?!?

21.01 2016 в 08:40

Какъв е изобщо смисълът да има въобще т.нар. "президентска институция", която бадева само харчи милиони евро грешна НАРОДНА ПАРА?

Толкова ли сме богати, че да плащаме така щедро за ИЗЛИШНИ СИНЕКУРИ и церемониални ДЕКОРАТИВНИ ФУНКЦИИ, нямащи никаква реална роля и тежест и не допринасящи с нищо за укрепването благосъстоянието на НАРОДА И ДЪРЖАВАТА?

Не е ли това просто един ИЗЛИШЕН ЛУКС?

21.01 2016 в 08:06

Още една година работа срещу България. След година ще се опитаме да се радваме,но не се знае какво ще е останало от България. Въобще нищо не се знае. Един от успехите на Плевньо тази година е, че като главнокомандващ ликвидира военната авиация и сме в положение като град-държава да плащаме уж да ни охраняват съседите. След като нарязахме ракетите със среден обсег Доган взе властта и почна да разпределя порции. Първанов вече заяви искане да не е задължително президента да е роден в България. Явно след като унищожихме в мирно време ВВС идва време президента да ни го пратят от Анкара, защото подобни на Расим карикатури не стават за генерал-губернатори.

21.01 2016 в 06:49

Резултат: две кръгли нули над вратата на президентството.