Пламен Бобоков: Човекът, който е организирал цялата интрига, е Бойко Борисов

OFFNews 29 ноември 2020 в 21:06 8092 0

Атанас Бобоков

Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, се казва Пеевски, но човекът, който е организирал всичко, е Бойко Борисов. Това заяви в интервю за Мария Цънцарова по бТВ бизнесменът Пламен Бобоков. „Човекът, който е организирал цялата интрига, този, който всички познават като прекрасен актьор в последните 10 години управление, той е поне за 10 „Оскара” за главна мъжка роля, този човек е Борисов. Всички знаят. Той сега се опитва да се изживява като режисьор.(...)", каза Бобоков

Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Видял е, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва“, допълни Пламен Бобоков.

На въпроса как Пеевски иска да вземе бизнеса им, брат му Атанас Бобоков отговори: „Много просто. Блокира банковото финансиране. Когато избухне в медиите тази бомба: „Братя Бобокови – организирана престъпна група, „Монбат”, „Приста Ойл”…”.

Попитан откъде има информация, че Пеевски иска да им вземе бизнеса, Пламен Бобоков отговори: „Имаме си канали. Аз нали ви казах, в тази държава всичко се знае. Не можеш в тази 7-милионна държава, вече под 7 милиона, да скриеш нищо. Някой път по-рано, някой път по-късно се разбира всичко. Няма как да се скрие, и Борисов не може да се скрие. Според мен Борисов е страдащ от някакво болезнено чувство за страх, той е много страхлив човек, изпитва страх и ужас от това, че е възможно всичко, което е причинил на хората, да му се върне“.

На въпроса каква е ролята му в това техният бизнес да бъде придобит от Пеевски, Пламен Бобоков допълни: „Никаква. Аз смятам, че той си е въобразил… вижте накъде върви цялата медийна машина около него, всичките тези внушения – че ние сме приятели с Васил Божков, Васил Божков искал да сваля правителството, там е Бобоков, там са Бобокови. Значи Бобокови, опа, Радев излезе, значи тук всичко е ръководено от Радев, някакви глупости за КГБ, пълни простотии. Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Той е видял, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва. Аз не мога да вляза в главата на този човек (бел. р. Бойко Борисов). Както казах –там е патология, там трябва да се намесят хора, специалисти, експерти“, каза още Пламен Бобоков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови