ПГ 5 иска оставката на зам.-кмет заради ремонта на Графа

OFFNews Последна промяна на 03 октомври 2018 в 12:22 2596 1

Оставките на зам.-кмета по транспорта Евгени Крусев, както и на всички, отговорни за изпълнението и контрола на ремонта на столичната улица "Граф Игнатиев", искат от ПГ 5 в Столичния общински съвет. 

След бурното обществено недоволство заради некачественото изпълнение на реконструкцията на ул. “Граф Игатиев” в столицата, общинските съветници от Политическа група 5 Венцислав Мицов, Иван Велков, Светослав Витков, Симеон Славчев искат оставките на ресорния зам.-кмет Евгени Крусев, както и на всички, които отговарят за изпълнението и контрола на тези проекти, съобщават от ПГ 5. 

22 млн. лв. са средствата за ремонт на цялата зона. Смятаме, че и администрацията отговорна за целия процес трябва да даде обяснения защо за пореден път се получават такива резултати, коментират от групата в СОС. 

Традиция е да сме изненадани неприятно на финала след поредния грандиозен ремонт. Грандиозни остават само сумите и дефектите, не и качеството на изпълнение и крайния резултат, каза Иван Велков. 

Според Венци Мицов софиянци ще запомнят това управление на София с уникалния стил наречен “ремонт на ремонта”.

За безобразието в центъра на столицата, някой трябва да поеме отговорност.

Симеон Славчев смята, че от както Евгени Крусев е зам.кмет не само, че сериозните транспортни проблеми на София не са решени, но и всички инфраструктурни проекти завършват със сериозни скандали и граждански отзвук.

Липсата на текущ контрол води до некачествен краен резултат на направените ремонти. За да се промени този модел на ремонтиране и на управление на столицата, всички виновни трябва да понесат отговорност за действията и бездействията си, каза Светльо Витков.