Петков: Борисов лъже и спекулира за Долна Митрополия

OFFNews Последна промяна на 02 април 2019 в 14:11 3252 0

Снимка Архив

Министър-председателят Борисов трябва да има някаква мярка в цинизма и лъжата. След като преди години закри Военното училище, сега с предизборна цел е цъфнал в Долна Митрополия, за да уверява как ще го разкрие. 

Това заявява лидерът на АБВ и бивш вътрешен министър Румен Петков по повод думите на премиера, че до 6 май ще бъде възстановено Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия. 

Днес той е отишъл в Долна Митрополия, за да лъже и да спекулира, след като десет години носи отговорност за управлението и на страната, и за законодателните инициативи в сектора „Сигурност“ и за нелепите решения, свързани с военнообразователната система на България, коментира още Петков. 

Един път, по моя инициатива и на депутата тогава Васил Антонов, военновъздушното училище беше много ясно разписано в закона като същностен елемент от военнообразователната система на страната. След това Борисов и компания закриха военновъздушното училище, загърбиха българската авиация, оставиха я на земята за прашасва, а днес с предизборни цели, грубо и спекулантски, лъжат и достойните и честни офицери и сержанти от военновъздушните сили на страната, и гражданите, като цяло. Аз мисля, че ние, българите, сме достатъчно лъгани от Борисов и компания, за да се подведем сега по този му циничен и отчаян ход да хвърли прах в очите на достатъчно изстрадалата българска авиация, заявява още Румен Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови