Пеевски отново ще e водач на листи на ДПС

OFFNews 29 август 2022 в 16:58 2794 3

Архив

Снимка БГНЕС/Зара Русева

Делян Пеевски и Йордан Цонев в парламента по време на ласуването на вота на недоверие срещу кабинета Петков

Делян Пеевски отново ще води листи на ДПС на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, съобщи във фейсбук Антоанета Цонева от "Демократична България".

Санкционираният по "Магнитски" бивш депутат ще поведе листата в Пазарджик, където срещу него от ДБ ще се изправи Антоанета Цонева.

Към момента не е ясно дали Пеевски ще води и втора листа на ДПС, тъй като списъците в районните избирателни комисии все още не са публикувани. Миналата есен той поведе листите на ДПС в Благоевград и Велико Търново (в старата столица срещу него тогава се изправи съпредседателят на ДБ Христо Иванов - б.а.)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2099

3

Mateevk

29.08 2022 в 17:40

Ами нямаме особен избор, освен да гласуваме масово и да свием ДПС под 4%, но все не ни се получава. А трябва междувременно да се оправи и изборния кдекс, за да не може по 1000 души да гласуват в една секция в Турция. Две неща само са нужни - да няма вече номера на партиите и да се въведе постоянно видеонаблюдение и после да се гледа при спорни ситуации - точно като във футбола. Обаче и двете не се правят. Защо ли? Вмсто това т.нар. патриоти дигат лозунги и са готови с телата си да спрат автобусите от Турция. Това са пълни глупости!

6386

2

Zlatko

29.08 2022 в 17:15

Това е подигравка с хората!
Тази муцуна се появи в НС чак за вота на недоверие, но му се дават пари и имунитет. По ТВ се видя тогава, как Данчо Ментата му показва, как и какво се натиска за да се гласува.

12182

1

sawall

29.08 2022 в 17:15

Тъжно, но очаквано. Това което не разбирам е, как го търпим тоя мях с пари да ни гледа от телевизора и да ни се подиграва.