Пеевски към ГЕРБ и ПП-ДБ: Не използвайте ДПС в предизборните си кампании

Време е политическите лидери да осъзнаят, че политиката не е детска градина, заяви съпредседателят на парламентарната група на ДПС

OFFNews 02 ноември 2023 в 17:23 2064 4

Делян Пеевски в парламента

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Делян Пеевски в парламента

Предизборната кампания се превърна в изпитание по зрелост за лидерите на управляващите партии. В последните дни Бойко Борисов, Кирил Петков и Атанас Атанасов се замерват през медиите с обвинения и ултиматуми. Неизменно въвличайки ДПС в безсмислените си разправии.

Това заяви съпредседателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски в позиция, публикувана на сайта на пресцентъра на партията.

Ето какво още написа той:

"Настоявам лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не използват ДПС в предизборните си кампании. Още повече, че зрелостта и силата на една политическа партия е в способността ѝ да търси и намира диалог и съгласие. А ДПС е и ще остане партия на диалога.

Призовавам лидерите веднага да престанат с ултиматумите, защото неделя ще мине и трябва да седнат на една маса и да управляват заедно, в името на спокойствието и сигурността на хората. Време е политическите лидери да осъзнаят, че политиката не е детска градина.

За страната ни е най-важно да бъде съхранена нейната евроатлантическа идентичност. Нямаме право на отстъпление от това да има евроатлантическо правителство и го дължим на българските граждани. И нека лидерите си припомнят, че България е по-голяма от интересите на всяка една партия. Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие и ДПС допринася и ще продължи да дава приноса си за този процес."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1017

4

IvoIvo

03.11 2023 в 13:33

От използвачи какво да искаш ;)

17439

3

мнение от IP

03.11 2023 в 08:39

Хе, хе, докарахме се дотам Пеевски, успелият млад мъж с москвич доскоро и санкции по Магнитски за корупция, да ни учи на държавност. Заслужихме си го, за съжаление...

850

2

pr07ecH70r

02.11 2023 в 17:47

Тая свиня кога стана председател на ДПС (Дай Пари Сега)?! Бекона се върна от Дубай да не го гръмнат орките с които имаше "бизнес" отношения и почна да грухти всеки ден в медийното пространство.

2550

1

alfakentavur

02.11 2023 в 17:26

А ти що използваш ДПС?

 
X

Да помогнем на украинските деца!