Пеевски е уверен, че на 13 декември ще има нова Конституция

OFFNews 26 ноември 2023 в 11:29 1601 3

Делян Пеевски

Снимка Пресцентър на ДПС

Делян Пеевски

С промените в Конституцията ще получим една работеща, правова държава, в която ще сте спокойни и ще се чувствате защитени. На 8 декември Народното събрание ще приеме промените на първо четене и ще имаме над 160 гласа. На 12-ти ще е второто чете, а на 13-ти ще е трето. Вярвам, че на 13-ти ще се поздравим с приемането на новата Конституция.

Това заяви санкционираният по "Магнитски" председател на ПГ на ДПС Делян Пеевски в разговор с представителите на Младежко ДПС, цитиран от пресцентъра на партията.

Пред участниците в срещата депутатът направи анализ на политическата ситуация, позициите на партията и взаимоотношенията във властта.

"Много е тежко положението, като виждам и във ведомствата и в цялата държава, експертиза не е останала за съжаление. Държавата има нужда от вас, младите, за да тръгнем напред и наистина да станем европейска България, защото в момента нещата не са така", каза той.

Пеевски подчерта, че правителството, "подкрепено от абсолютно евроатлантическо мнозинство, не е перфектно", но след две години на политическо безвремие на служебни кабинети, сега България е на правилния път.

"Смятам, че съвсем скоро ще се вижда ефектът на това мнозинство и правителство и си струва да останете тук, в България", категоричен е председателят на ПГ на ДПС. 

Той се обърна към младежкото ДПС с думите, че има цялата му подкрепа, за да бъде силна младежка организация и "вие, като младите хора на ДПС, да бъдете реализирани".

"Ние не си даваме сметка с какъв потенциал разполагаме във ваше лице. Днес съм много по-спокоен за бъдещето на ДПС. Сега, като ви видях, няма да ви изпусна. Вие сте страхотна банка кадри, трябва да сте до мен, до партията", допълни Пеевски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

3

Constanza

26.11 2023 в 13:40

Откъде се дотъркаля това?

400

2

демотиватор

26.11 2023 в 12:57

Стройният ще да е следващия президент- човек с голяма обществена и собствена тежест. (ジ)
Или Ленчето Парап.- кърмещата мадона на нацията (ジ)

22548

1

dolivo

26.11 2023 в 12:51

един голям едър политик
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки